Mészáros Lőrinc a legelutasítottabb közszereplő a magyar választók körében, derül ki az Iránytű Intézet felmérése szerint. Nem hiszem, hogy ez akár egy percig is zavarná a gázszerelőből lett milliárdost és gazdáját, tesznek ránk.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miutan a kozponti vezetesben egyaltalan nem vesz reszt - ebben is rejlik a stromansaga, amit mar egyre nehezebb titkolni -, nagyivben szarja le ezt o is, meg a gazdaallat kitartoja is...
A lenyeg, hogy valamennyi baksis elleneben gyujtogeti a vagyont a csuti vizidisznonak, oszt jonapot.
Kozunk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
A közvélemény-matatóknál is van még lentebb

A doktoráció és az adathamisítás már nem elég

Amin igaz az igaz, a mai rögvalóságban – bár egyértelműen viccnek szánjuk (s ezt jelezzük is) – minden rosszról azonnal megállapítjuk, hogy csakis kizárólag a Soros tehet róla. Azt is meg kell valljam, hogy Rezsi Sziszi – bár ő komolyan gondolja – ebben is fantáziadúsabb nálunk (na persze a többi retardált barom, élen Kósa pubival, sem piskóta).
Az mno.hu számol be arról az elemzésről, amit „a Jobbik-közeli kutatócég lapunk számára készített”. A portál „a politikusokat és jelentősebb közszereplőket népszerűségük szerint rangsoroló lista” érdekességeit szemlézi.
Az igazi nyalánkság az első és az utolsó kettőben van. Egyfelől az élen Varga Mityuka megelőzte a regnáló KE-t. Míg a lista végén Mészáros Lolo szerepel. Ami lássuk be elgondolkodtató! =))
S most jön az igazi poén: közvetlenül előtte szerepel Soros György! =))
Aki Én
Hajlamosak vagyunk ezt a beteges harácsolást ennek a szánalmas, félanalfabéta suttyónak tulajdonítani, pedig igazából mindenki tudja, hogy semmi köze hozzá.
Ez a pöcs 2010 előtt önerőből csődbe ment a nagy tudásával.
justhpeter
@papa.49: A szétosztandó 300 évből gondolod ugye ?
papa.49
@justhpeter: Azt fejenként érted remélem a 300 évet, én mondjuk a lölö által ,,jegyzett vagyonra,, gondoltam, lesz ott még néhány érdekes menet ez ügyben !!!
papa.49
@karma1: Nehéz lesz nekik cipelni azt a sok papírt, megkönnyíthetjük a dolgot felrántjuk őket oszt. jónapot, egy papírt se kell vinniük !!!
Kookas
@papa.49: és fákat se kell kivágni miattuk!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.