Az euró bevezetéséről adott be kérdést a jobbközép Polgári Világ párt, amely Pukli Istvánnal és ismeretlen volt fideszesekkel akar harcolni Orbán ellen. Pénz van mögöttük, de nem árulják el, honnan.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Kiabrandult fideszes marpedig nem letezik! Legfeljebb atmeneti bajok lehetnek a nekik juttatott penzekkel... aztan majd ha megint rendesen kapjak a fidesz-csokosoknak jaro love-hegyeket, akkor mar nem is lesznek annyira kiabrandultak...:o)))
Aki Én
Sok szimpatikus arc...
Ez a sok önjelölt, támogatás nélküli, tököm tudja honnan és kikből szalajtott párt már annyira akarja az ország javát és szabadságát, hogy a nemzeti betegnek lassan kampányolni sem kell. Ha valami, akkor ezek megkönnyítik a dolgát.
Na most akkor ezek miért is vannak?
Sziszifusz
Valakiknek (?!) érdemes sok pénzt áldozni arra, hogy újabb és újabb "gittegylet" pártocskák jelenjenek meg és morzsolják fel az ellenzéki pártok valamelyikére szavazók, ingatag elkötelezettségét.
Minél több párt indul a választásokon annál bizonytalanabb Orbán Viktor és bűntársainak az eltakarítása. " A sok bába közt elveszik a gyerek."
picike1
a legjobb pénzkereseti lehetségnek bizonyulna .ha minden jött ment beállhatna egy pártba és lehuzhatná az ország pénzét nyilvánosan erre megy ki a játsztma. inkább tanitsatok vagy az nem megy már
karma1
@anka: En tudom, hogy muxik!...:o))))(Nezd meg a Csufak es gonoszak Nino Manfredi filmet, eloszor is isteni vigjatek, masodszor meg megtudod, hogy muxik...:o)))))
bencemacska
Rájuk nem parancsol botka: MÖGÉM!!!???
Hát, amilyen életútja van Puklinak, nem tudom honnan akar választókat keresni!
Talán elfelejtette már Papcsák segítőkészségét az igazgatói kinevezéséhez?
karma1
@anka: Koszi az udvit, honnan tudtad, hogy eppen jalapenos szendvicset ettem? Es persze a ruzsa is gyonyoru,...:o))))
karma1
@anka: Ez is aranyos, de nem igaz, csak a baguette,...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.