Lábasban feltesszük a vizet forrni, kimérjük a sót, amit a vízbe teszünk, és azzal együtt forraljuk. Az uborkát megmossuk, és a két végét 2-3 cm hosszan bevágjuk. Az uborkát ezután tiszta üvegbe tesszük, és beledobjuk a fokhagymagerezdeket. Az uborka tetejére tesszük a megmosott kaprot és a kenyeret vagy a zsemlét. A legjobb, ha egy tiszta gézlapba csavarjuk. A teljes cikket a forrásban lévő linken érheted el.
Forrás:
webshop.hillvital.hu
Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
9 hozzászólásarrow_drop_down_circle
úgy, hogy a piacon (de újabban az osanban is) veszek egy fél kilót a kedvemre való ízű kovászosból, oszt jónapot.
na én háromszázért nem piszmogok, mert azonnal enni akarom...ráadásul jó.
azt tudom, hogy távolkeleten a rettenetes páleszt csak uborkával éltem túl.
Új hozzászólás