Mivel Botkának csak vidéken van mérhető támogatottsága, az MSZP mindenképp ki fog egyezni a DK-val és Gyurcsány ott lesz a közös budapesti.. Mivel Botkának csak vidéken van mérhető támogatottsága, az MSZP mindenképp ki fog egyezni a DK-val és Gyurcsány ott lesz a közös budapesti listán. A Magyar Hírlap forrásai szerint az MSZP fővárosi egylete mindenképp meg fog egyezni a DK-val a tizennyolc budapesti választókerület jelöltjeiről, októberre meglesznek a nevek is. A lap szerint Botkának sokkal kisebb a szava a fővárosban, így a szegedi városvezető is inkább a vidéki bázisokra fog koncentrálni. Szerintük Botka László a párt vidéki bázisain sokkal inkább keresztül tudja vinni akaratát, mint Budapesten. A fővárosi pártirodákban több olyan megállapodás is születhetett, ami szúrhatja Botka szemét. Úgy tudni, hogy a főváros tizennyolc választókerületében egészen bizonyosan lesz megállapodás az MSZP és a DK között. Hogy hogyan, azt ma még nem lehet pontosan tudni, de biztosan lesz,...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tudom, tudom - 888. Csak azert kuldtem be ezt a cikket, mert most de jo lenne Soros Gyuri bacsi uj software-e - akkor tudhatnank, hogy ez igaz, vagy oriasi hazugsag?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Tudom, tudom - 888. Csak azert kuldtem be ezt a cikket, mert most de jo lenne Soros Gyuri bacsi uj software-e - akkor tudhatnank, hogy ez igaz, vagy oriasi hazugsag?
papa.49
Most ugrik a majom a vízbe, kiderül ki kit, illetve mit akar !!!
Peller Anikó
Teljesen nyilvánvaló, hogy néhány százalékos emeszpének meg kell, KELL egyezni a Gyurcsányékkal. Ha erre sem képesek akkor hogyan egyeznek meg a (nem) Együttel, a (nem) Jobbikkal, a néhány momentumig szárnyaló Momentummal, az agyalágyultakat tömörítő elempével akik alapból nem akarnak kormányváltást, mert akkor keresnék a szövetségeseket és nem a régmúlton merengenének.

A Soros megkerülhetetlen és hálaimát kellene celebrálni ha hajlandó szóbaállni veletek, nélküle akár fel is köthetitek magatok (a gatyátokat). Az elempé olyan hülye hogy azokkal szinte lehetetlen összefogni (bocs Bernike, te kivétel vagy egy kicsit).

A Bokros Mamája vagy mi a szösz az alap, velük szilárd szövetség kell, Bajnai él még? A francot, leszarja a fejeteket, de tévedjek.

Botka Laci !!! Te meg mit csinálsz??? Orbáncsicska akarsz lenni?

Azonnal kérj bocsánatot mindenkitől aki él és mozog, a feladatot lásd fentebb.
Nessy
@papa.49: Fogalmuk nincs mit akarnak, de azt nagyon!
Peller Anikó
@Peller Anikó: A "Soros" = a soronkövetkező Simicska, így értettem, mielőtt valaki szaladna megkeresni a Szorost. Söröst. Ahh, nem megy, Szarost. Na mégegyszer, hátha, György. Ez az végre sikerült.
JAJMÁR
De nem az emeszpének kellene legyőzna Botkàt és nem a Gyurcsinak az emeszpét, mert a csakazèrtismegmutatom jaàtèk figyelemelterelés arròl a tènyről, hogy eltökedlenkedik ezek a semmitèrő pärtocskák az uccsò lehetősèget.
Az emberek meg velük vannak elfoglalva.
Nem vèletlen ez.

Velük nem lehet győzni, se összefigva, se összefogatlanul!
JAJMÁR
De nem az emeszpének kellene legyőzni a Botkàt és nem a Gyurcsinak az emeszpét, mert a csakazèrtismegmutatom jaàtèk figyelemelterelés arròl a tènyről, hogy eltökedlenkedik ezek a semmitèrő pärtocskák az uccsò lehetősèget.
Az emberek meg velük vannak elfoglalva.
Nem vèletlen ez.

Velük nem lehet győzni, se összefigva, se összefogatlanul!
karma1
@JAJMÁR: Egy egeszseges part kiveti magabol a nem odavalot, es akkor nincs tovabb alapja semmifele talalgatasnak, belso ellensegeskedesnek.
Nalunk eppen most tortent meg, hogy a Zoldpart egyik vezetoje egy honappal ezelott bevallotta, hogy 1992-tol 2 evig jogtalanul vett fel gyereket egyedul nevelo nonek szolo segelyt, mert a szulei haztartasaban elt a lanyaval, es egy even keresztul lopta az aramot is. Mindamellett esze agaban sem volt lemondani sajatmagatol a vezeto poziciojarol, ami azert is nagyon kinos volt, mert mar megjelentek a kampanyplakatok az o, es a munkaspart vezetojenek az arckepevel, (mert nalunk szeptember 23-an miniszterelnokvalasztas es parlamenti kepviselovalasztas is lesz).
2-3 napig maga a Zoldparti masik vezeto is le volt merevedve, - eloszor probalta bizonygatni, hogy az elmult 15 evben a csaj milyen sokat dolgozott a kozossegert - na, ez a kozvelemenyt nem hatotta meg: ezrevel jottek az e-mailek hasonlo sorsu noktol, akik mondtak, hogyha ok tettek volna ugyanezt, akkor ellenuk mar bunvadi eljaras indult volna, szoval mindenki javasolta neki, hogy huzzon el a kozeletbol, mert nem oda valo. Kozben a rengeteg penzert kinyomtatott plakatokat is ujakra kellett cserelni, de a munkaspart is elvesztette a nepszeruseget, hiszen a vezetot elkezdtek biralni, hogy hogy tud egyutt dolgozni egy ilyen bigevel, aki buncselekmenyt kovetett el. Ebbol kiindulva a Ms Turei lemondott a Zoldpart vezetesebol, Andrew Little meg a munkaspart elerol. (Egyikukert sem sir senki,)
A Zoldpart teljesen leirta magat, mert 5 % ala estek, csak mas parttal egyutt juthatnanak be a Parlamentbe, az uj, 38 eves munkasparti vezeto csaj (akibol miniszterelnok is lehet) pedig 2 het alatt 17 %-kal huzta fel a partjat a nepszerusegi listan. Es annak ellenere, h szemely szerint sikeres, mindenkit osszefogasra szolit fel, 9 ev nemzeti parti iranyitas utan.
(Mondjuk en a jelenlegi partra fogok szavazni, nem erre a loarcu tyukra, mert nekem nem szimpi, de ez mas dolog).
karma1
@JAJMÁR: Folyt:
Ha nem lesz osszefogas, marad orban, soha nem latott folennyel, mert van meg 10 honapja arra, hogy BARMILYEN valasztasi csalasra alkalmas torvenyt egy ejszaka alatt atnyomjon a mamelukok-lakta parlamenten.
Es meg nem tudjuk, mennyiben valtoztatja a romaniai taktikajat, hogyha kevesen vetetik fel magukat a listara. (Bar szerintem ezekkel a szavazatokkal akkor is tud zsonglorkodni, hogyha semmit sem csinal, mert ezeket senki mas nem ellenorzi, csak a futyisz).
JAJMÁR
@karma1: 08:54 jó történet, de nálunk nem törtènhetne meg, hiszen ùgy kezdődik: "bevallotta..." :)
Nem lesz itt kormànyvàltàs, az összefogàs csak tessèk làssèk lenne! A pàrtokban bìzni hülyesèg. De alkalmatlanok is a feladatra, kèptelenek a sajàt zsebüknèl tovàbb làtni. Ràjuk nem szàmìthatunk!
Meg sejtik is szerintem, hogy Mo. nsgy xarban van ès előbb utóbb arra borul, aki kormànyon van.o
nevemnick
Botkának annyi a támogatottsága itt vidéken, mint kb. az ötvenfilléres vizes citromfagyinak. Ha ezzel a faszival akar az MSZP nyerni, akkor inkább oszlassa fel magát. Nincs egy karakán ember sem a jelenlegi pártban, aki felvilágosítaná a begyöpösödött régi szocikat, hogy ez az ember nem egy pért élére való. Ezzel a felállással és hozzáállással '18 után továbbra is a fidesz fogja sanyargatni az ország népét.
Peller Anikó
@nevemnick: A Botka lehetőséget kapott, hogy összerázzon egy választási koncepciót, jó név, szűz, sikeres Szegeden. Érezte is ezt a zorbán, szaladt Szegedre Botykához.

Ígért neki 42 féle milliárdos projektet, fűt fát. Botka elhitte és ezzel kivégezte magát és a jövő évi választásokat is. Ja és minket.

6 nap múlva elkezdett Gyurcsányozni. Az orbán fuldokolva röhög.
Donáld Tramp
Tehát Fecó jó úton halad hogy megint miniszterelnök lehessen. :D
Peller Anikó
@Donáld Tramp: nem gondolom, hogy miniszterelnök akarna lenni. Ő tisztességes politikus, képes volt lemondani is, bár ez volt a legnagyobb bűne amit elkövetett ellenünk, a lovak közé hajítva a gyeplőt.

Ő csak kormányváltást akar, leváltani a gekkót, nyilván érzi, hogy a béna, naiva vezérletével ő segítette hatalomba a cigny-t. Kivált az emeszpéből, mert nem bírt velük, ami egy langyos állóvíz, egy semmit nem akaró jól van ez így banda.

Így aztán a Gyurcsány hátán felkapaszkodott a geci és lebetonozta a hatalmát.

De, hogy az elempé is így akar az 5% fölé kerülni (Gyurcsányozással), hát mit mondjak, inkább nem mondok semmit.

De a Botka is? Ez már mindennek a teteje.
Béla333
@Peller Anikó: 07.43
Azt sem tudod mit beszélsz!
Pl. az LMP-ről! Hol Gyurcsányozik az LMP? Hónapokkal ezelőtt nyilatkozták egyszer, hogy bizony felelős a jelenlegi helyzetért, jobb lenne mindenkinek, ha visszavonulna, oszt ennyi!
A ti agyatokba beszuggerálta valaki, hogy mindenki Gyurcsánnyal foglalkozik, Gyurcsányozik, de ez hazugság.
Ő akar úgy a hírekben maradni, hogy rendszeresen bedob valami őrületes baromságot, aztán hónapokig ezen csámcsog mindenki (pl. Orbán elleni bizonyíték), de semmi érdemi dolgot nem mond, nem tesz.
Az LMP messziről lesz@rja, hazugság ez a Gyurcsányozós DK-s propaganda szöveg!
Szerintem!
JAJMÁR
@Peller Anikó: igazad van, tênyleg! Csak NEN azok ezzel, nem éppen úgy, nem akkor és nem azért.
De jó "tanítväny" vagy! Rendre visszaköszön "önâlló" véleményedben a fityiszszändék!

Nem a Botka hasznälja az emeszpét, hanem azok őt! Nyilvàn tönkretenni se restek, csak becsusszanjanak az ùj parlamentbe
Azorbànt fogadni kellett, ha nem tudnad elárulom: mo. Minielnöke!
Hogy mit és mennyit ajànlott a mini.elnök, nem aBotka felelőssège, de szted vissza kellett volna utasítani? Oszt' hogyan, hisz a vàros jovője nem pol.jàtszma. "ördögi kör"
De jò hùzàs volt azorbàntòl, kicsinàlta vele Botkàt. A hülye magyart az ìgèretèrt eszi a sàrga irigysèg, œrbán jòl szàmìtott.

Botka jòl làtta, hogy azèrt nem tudnak bizonytalanokat meggyőzni, mert régi, hitelèt vesztett emberek mèg mindig a porondon vannak. Azt ìgérte, velük nem fog szövetkezni. Nem a dk-s fèl milliò szavazò hiànyzik, hanem a bizonytalan milliòk a győzelemhez! Gyors népszerűség emelkedése mutatja, hogy helyesen gondolkodott. De a gyurcsit tökön kène rùgni ahhoz, hogy fèlreaàlljon, és van mèg jòpàr hasonlò, pàholybòl nèzi ahogy a meghülyìtett szavazòi èrte "harcolnak", szapulva Botkàt!
Most pedig mèg földbe is döngölik, az egyetlen esélyest!
De oly ostoba ez a nép, de annyira, hogy megérdemli amit kap :(((
bencemacska
@Nessy: augusztus 17, 19:52
Mit akarnak? Hatalmat. De azt nagyon.
Még az "őfelsége ellenzéke" biztosította hatalom is megfelel nekik!
magyarbakancs
Na most nem mindegy ,hogy Botka mögött alatt,mellette kiegyezik a DK a fővárosi MSZP- vel akkor is a futottak listáján fog szerepelni a mind kettő.
Mert ki nem szereti Gyurcsányt az nem szavaz oda.
A Fidesz lesz a befutó mert az emberek valami kreatív új politikai pártra vágynak kik megtudják szólítani a fiatalokat ,időseket,melósokat értelmiséget.
Na ez nincs ezét nyer a Fidesz megint.
coni
Az ellenzéknek csak egy közös pontja van: Orbán kottájából játszanak. A legviccesebb jelenet amikor a két MSZP-s áruló egymást árulózza...
Peller Anikó
@betegbéla: akkor te miarossebet gyurcsányozol éjt nappallá téve, ha nem elempés megbízásból akkor nyilván a fidesz fizet. Mert magadtól ennyire gyökér nem lehetsz.

Az elempé a Gyurcsányozásra alakult szerv. A legelső kampányuk a Gyurcsány volt, a sukorói telekcsere. Kérdeztem őket (Szegeden) mitől lesz más a politikájuk. A válasz sukoró volt.

@jajgató: Nem azt mondtam, hogy ne fogadja hombré! És az sem baj ha ígért neki. A baj az, hogy elhitte. És 6 nap múlva elkezdett Gyurcsányozni. Itt a baj vele. Veled meg nincs baj, jogod van jajgatni.
Béla333
@Peller Anikó: 17.32
Én nem Gyurcsányozok, csak amikor az ilyen gyökerek mint te elkezdik Isteníteni, akkor mondom el róla és rólatok a véleményem.
De én nem vagyok még csak LMP tag sem, ezt vagy ezerszer leírtam már, ideje lenne, hogy ezt te is felfogd!
Az LMP jó ha félévente mond egy véleményt a Gyurcsányról, ellentétben veletek, akik folyamatosan ekézitek az LMP-t! (És mindenk mást is, aki nem DK-s!)
Sukoróval kapcsolatban meg az elmarasztaló ítéletet nem az LMP hozta, hanem a magyar bíróság! Nyilván ezt sem fogod fel! Ha visszaélés volt, akkor meg kell büntetni az ebben részt vetteket, még ha Gyurcsány és a DK fanatikus sereg ezért úgy jajong mint egy fürdős ...-va!
Ideje lenne, ha te meg a DK vonzó programját nyomatnád, nem csak a mocsok dőlne ki a szádon, bár ez a jelek szerint egy DK-s fanatikusnál alap elvárás!
JAJMÁR
@Peller Anikó: Nem! Rakd valós időrendbe a történteket - a google majd segìt, ha a memóriád megcsal - ès megèrted, ha akarod.

A màsik: ha màr kènyszeresen àtnevezel másokat, talàló nevet adj nekik. Mindig magadból "adsz", de nekem nem kell! Ne add oda, mert visszadobom ... oszt' jajgathatsz, mert fàjni fog!
JAJMÁR
nepszava.hu/cikk/1137907-toth-jozsef-nem-ment-neki-botka-laszlonak

Na de mi az igazsàg?
Vagy az mellékes? Mindenki azt fogadja el igazságnak, ami neki szimpi.
A mèdia kielègìt mindenkit.
Szèp ùj vilàg :(((

(Nem hagyom magam akkkorrse!)
JAJMÁR
@JAJMÁR: bocsi, nem ide szàntam , de itt is helyén van...
Lackó50
A baj főleg ott van, hogy a Fidesz már beépült az ellenzéki pártokba és mindent elkövet a széthúzásért. Párton belül ugrasztja egymásnak az embereket és így megosztva már könnyű uralkodni. Mutassatok egy normális alternatívát, aki felvehetné a kesztyűt. Sajnos nem látok senkit. Nekem már az is gyanús, hogy mikor Orbán Szegeden volt, akkor "felvásárolta" Botkát is. Ő mindjárt azzal kezdte, hogy kikkel nem hajlandó együtt dolgozni. Így már eleve vesztésre van ítélve. Ha én meg akarnám buktatni a fideszt, akkor az ördöggel is szövetséget keresnék a választásokig. Ha nyertem, akkor majd lehet vitatkozni azon, hogy a győzelem kinek köszönhető és kivel lehet kormányt alakítani, de a választásokig a Jobbiktól a Kisgazdákig mindenkivel barátkoznék, mert csak összefogva lehet elérni valamit. Addig még a FIDESZnek fut az "oszd meg és uralkodj" szisztémája, addig nem is lesz versenyképes ellenfele. Mikor itt volt Orbán Szegeden, mindent megígért, amit csak szerettek volna elérni. (Ennek fele se lesz igaz!) ezek után jelentkezett Botka a kormányfői posztra az MSZP színeiben és mindjárt azzal kezdte, hogy kivel nem akar együtt dolgozni. Ezzel be is fejezte a dicső szárnyalását. Nemcsak Gyurcsánnyal veszett össze, de még az MSZPn belül is talált olyat, akibe bele lehetett kötni. Nagy egonak kell lenni ahhoz, hogy azt higgye, majd egyedül fog győzni a FIDESZ ellen. Érdekes módon a FIDESZ se nagyon támadta Botkát. Pár olyan apróságot találtak nála, hogy hova ment üdülni, milyen órája van és milyen kocsival jár. Ezeket szinte bármelyik FIDESZESre is rá lehetne húzni. Nem Maserattija van, és vannak ennél sokkal értékesebb túrista utak is és amibe bele lehetett volna kötni, arról mélyen hallgattak. Annyira azért nem akarják kigolyózni, mert úgyse fog nyerni, viszont arra, hogy megossza a választókat, arra ragyogóan megfelel.
cikicakk55
Szerintem a választások az igen magas" bizonytalanok" Miatt lesz. A FideSSnek van cirka 2 millió tuti szavazója, 40% bizonytalan. Alig marad ember,aki szavazzon valaki másra is. A másik meg a választási törvények megváltoztatása is okot ad a Fidesz hatalmon maradásának. Megvette kilóra a Románokat,viszont lehetetlenné tette a külföldön dolgozó Magyar állampolgárok szavazati lehetőségét.Bár hogy is számolom akkor lehetne leváltani Orbánt,ha az ellenzék összefogna, és megmutatná a sok bizonytalannak,hogy van összetartás az országban,de eddig pont ők akadályozták ezt meg.Így,hogy ennyire impotens az ellenség,totál a jelenlegi hatalom alá tolják a trónt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.