Úgy tűnik, Soros Györgyről mostanság csak rosszat vagy semmit szabad mondani a kormánypárti médiában. Azt, hogy ezekből az állításokból minden következetesség hiányzik, jól példázza, hogy az amerikai üzletembert egyszerre lehet cionistázni és nácizni is. Mindeközben csak ömlik a pénz a zsebünkből a narancsos propagandagépezetbe: 2016-ban összesen 48 milliárd forint nettó árbevétele volt a Fidesz-média derékhadát alkotó tíz cégnek. Ide sorolhatjuk a TV2-t, a Mediaworks-öt, az Origot, a Magyar Időket, a Lokált kiadó Modern Media Group-ot, a Ripost Médiát, az Echo TV-t és még néhány kisebb médiavállalkozást. Ahogy a köztévé tudatta, Soros György egy gonosz cionista multi-milliárdos, ehhez pedig eszközül Áli Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elhangzott gondolatait használták. Érdekes adalék egyébként Soros lecionistázásához, hogy az amerikai-magyar milliárdos által támogatott civil szervezeteket a jelenlegi izraeli hatalom gyakorlatilag közellenségként kezeli és...

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Amennyiben valaki tudja, hogy Rogán-Tróger-Mocskos Antal féle "minisztérium"(?) mi a nagybánatosrohadtszart csinál milliárdokért, az akár éjjel kettőkor is ébresszen fel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Amennyiben valaki tudja, hogy Rogán-Tróger-Mocskos Antal féle "minisztérium"(?) mi a nagybánatosrohadtszart csinál milliárdokért, az akár éjjel kettőkor is ébresszen fel!
Nessy
@quadrocopter: feltételezem, ezt költői kérdésnek szántad. Egyébként AFT! ( A fene tudja!)
quadrocopter
@Nessy: A kérdés komoly - a főnök fogoly! Fogalmam sincs, mi henyélnek ezek a patkányok a fészekben, egyáltalán mi a konkrét feladatuk?
CsipkeRózsa
@quadrocopter: Egy új minisztérium jó baráttal, újabb lenyúlási csatorna. Már minden fölösleges dologra költenek milliárdokat, kivéve talán a narancsbőrt.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Azért hozták létre, hogy a szarházit mocskot "miniszter úrnak" szólíthassák, csak úgy, mint a Lézer-Piszkos-Tetű Jánosét is! Mert a Miniszterelnöki Hivatal nem eléggé emeli a kupac szar fontosságát!
No meg kissé vastagabb közpénzzel is jár és bővebb luxussal! Hogy rohadnának meg élve a cipőjükben ezek a haszontalan parazita férgek!
bakegya
Trágya ez a fideSS machinátorok serege-már hazatolta az orbán fos-familiája egész Magyar országot!
Nessy
De hát "ezt akarják a zemberek"! A levelezőtagozatosokról nem is szólva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.