Mi vár arra, aki egy 88 éves beteg és gyenge öregemberrel kivizsgálásra megy egy magyar kórházba? Szívbemarkoló írás egy fiú szemszögéből. Balavány György író, újságíró idős, beteg édesapját vitte kivizsgálásra az egyik kórházba. Orvosi papírral, időpontra érkeztek, ehhez képest a megpróbáltatások már a kapuban elkezdődtek. A személyes hangú posztot a Facebookon találtuk, és változtatás nélkül közöljük. "a fájdalom, amire váltogatjuk a gyógyszert, fáj nézni, ahogy fáj, mindkét láb, néha követeli a papa a gyógyszert, még, még, de nem adhatunk, a budafoki reumás orvos meg azt mondta, mit csináljon ezzel a vénemberrel, hát nyolcvannyolc éves, örüljünk, hogy él "

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ami a legrosszabb, hogy nincs egyedűl. Sok a beteg, kevés az orvos, nincs idő a betegre. Kap valami gyógyszert, és még szerencsés, ha nincs kontraindikáció a többivel, amit szed. Az meg, hogy "egybe nézzék" az embert, ma már szinte lehetetlen, annyira le van "szakosodva" a beteg ellátás.
lampa laz
@Horizont: "Megrázó, szívbemarkoló, fájdalmas, könnyezős." És a fájdalom mellett egy kis keserű mosolyt is kicsal belőlünk a szinte naponta előforduló "sztori" .
kokopelli
@Horizont: ..én a sógornőmmel,a bátyámmal végigjártam ezt a"poklot",mert nekem az
összehasonlításban úgy tünt. Mindkettőt eltemettük 1,5 év alatt!Mikor vissza
jöttem 6 hónap múlva az öcsémet!
Azt hittem az ottlétem alatt,hogy a 40 évet visszamentünk a történelemben! A
haveromat Győrbe,a másikat Veszprémbe fuvaroztam,és volt alkalmam ott is
összehasonlítani! Brrrr! :--((
U.i.: Borzalmas a kenőpénz is,de sajnos a szüleink hagyták ezt ránk! :--((
kokopelli
@Horizont: Köszi!
Sokkal jobban megbecsülöm az én betegellátásomat azóta!
Tudom sovány vígasz,de...! :--) meg :--( is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.