Vonattal ütközött össze egy személyautó Budapest XVIII. kerületében hétfő este, egy ember megsérült. A lajosmizsei vonalon fél-egy órával hosszabb menetidőre kell számítaniuk az utasoknak – közölte a katasztrófavédelem és a Mávinform az MTI-vel.

Vonattal ütközött egy személyautó Budapesten

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Nemes utcában történt, az autó vezetője sérült meg, őt a tűzoltók átadták a mentőknek. A műszaki mentés idejére a Nemes utcát lezárták a forgalom elől – tette hozzá.

A Mávinform az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: egy Lajosmizsére tartó személyvonat Pestszentimre állomáson egy fénysorompóval felszerelt útátjáróban gépkocsival ütközött. Közölték: a baleset idején a fénysorompó jól működött, az autóban egyedül utazó sofőr könnyebben megsérült.

A helyszínelés idejére Kispest és Pestszentimre között lezárták a vágányt, ezért ezen a szakaszon várhatóan vonatpótló autóbusz közlekedik. Az átszállások miatt 30-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítaniuk a lajosmizsei vonalon utazóknak – olvasható a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Amint az már a címből is sejthető, nem a vonat húzta a rövidebbet. A harmónika-állagúra tört autó sofőrje meg örülhet, hogy könnyű sérülésekkel megúszta. Kivéve, ha öngyilkos akart lenni. Bár akkor meg nem ugrott volna ki az autóból, mert tutira nem benne volt az ütközéskor, különben halott lenne.
simmering73
Ha jól látom egy Mercedes terepjáró volt a ludas. Így már minden érthető.
maci0427
Az egy jól belátható vasúti kereszteződés - csomópont és a lámpák mindig működnek ! De sok vaksi vagy erőszakos "vezető" leszarja a piros jelzést és ő majd megmutatja,hogy átmegy mert nem ér rá ! És így közlekednek a közutakon is,erőszakosan - agresszíven, leszarva a KRESZ. összes paragrafusát ! De rákúrt,mert a kocsijának a sérüléseit senki nem fogja kifizetni , de mondjuk ennek nem is kell mert viheti a MÉH. telepre ! / A casco sem érne semmit sem /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.