Mivel nem volt ülőalkalmatosság a megállóban, ezért a járdaszegélyen üldögélt egy terhes nő, míg meg nem jött a busz. Ott azonban nem engedték leülni, végül a rendőrséget is kihívták.

Meglehetősen furcsa történet kerekedett egy buszra várásból Gyálon. 

A Bors cikke szerint az 55-ös buszra várt egy terhes nő a kétéves kislányával és az anyjával, és mivel a megállóban nem volt ülőalkalmatosság, a járdaszegélyre ült le, míg nem jött a busz. 

Akkor felszállt, karján kétéves gyerekével, és le is ült a buszon, azonban a sofőr ráförmedt: "láttam, hogy a földön ült, álljon fel azonnal!"

Azt hittem, rosszul hallok, jól láthatóan nem voltam koszos, a nadrágomat még le is poroltam. Az anyukám és egy másik utas is kiállt mellettem, de a sofőr hajthatatlan volt és azt mondta, hogy rendőrt hív, ha nem szállunk le. Végül leszálltunk, a rendőrök is megérkeztek, akik azt tanácsolták, hogy tegyek bejelentést a Bu­dapesti Közlekedési Központnál

- mondta el a nő a lapnak.

A Bors kereste a BKK-t, ahonnan a járatot üzemeltető Volánbusz Zrt-hez irányították át őket.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A jegy nélkül, büdösen utazó maga alá ülésre hugyozó homlesst nem zavarják le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ha ez igaz történet akkor a sofőrt el kell zavarni! Alkalmatlan emberek közötti munkára,javaslom a közmunkán való foglalkoztatását!
Yoda69
Honnan banyasszak ezeket a soforoket? Nagyon Nagy lehet az emberhiany ha ilyen taho vadbarmokat is felvesznek
papa.49
@nemkati: Nem csak laktunk pár évig míg nem költözhettünk be Pestre. a Károlyi Mihály utcában, és a II. Rákóczi Ferenc suliban jártam ki a 8. kat kitűnőre...
jesz
dél-budai járatokon szoktam nagy ritkán utazni, kiváló buszokon...csak az a néhány lehugyozott, vagy festékes, ételmaradékos ülés zavaró...ez is attól függ, milyen gatya van a sofőrön...de inkább nem szól, mert itt hamar leugatja a felszólított..az utasok meg sietnek, nics idő vitatkozni.

A legjobb a 41-es villamos. Kérem azon válogatott úri közönség utazik, akik zömmel Kamaraerdőnél szállnak fel. Jegyet még nem láttam a kezekben(meg bátor ellenőrt sem)

Nos az ülőhelyrk huzata itt is leharcolt. Ennyien ülnének a járdaszegélyen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.