Kövér László, az országgyűlés elnöke, a Kolozsvári Magyar Napok hétfő esti nyitógáláján, tőle egyáltalán nem meglepő módon már megint, finoman szólva is fura beszédet mondott. Kövér kifejtette, hogy a 21. századi hadviselés része az, hogy az alávetésre szánt közösségeknek először nem a területét, hanem a tudatát igyekeznek megszállni. E tudattorzítás részének tekinti annak a sulykolását, hogy a nemzeti identitás és a nemzeti államok kora lejárt Európában.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Köteles Laca, ha ezt tudod, akkor miért teszed! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Köteles Laca, ha ezt tudod, akkor miért teszed! =))
nevemnick
@RonaGyuri: eccerű: azért teszi(k) mert tudják. Sőt azt is tudják, hogy ez a szisztéma csak egy ideig működik, de addig mindent megtesznek, hogy szarrá vágják az országot és polgárait - a saját épülésükre.
Mi meg csak...
karma1
A bator magyar politikusok - mind Romaniaba jar egy maroknyi fel-magyaron kiprobalni a sajat baromsagait.
Pedig kene annyi eszuknek lennie, hogy amit ott hintenek el, az nem igazan jut el a magyar hiveikhez...Pedig ok azzal az akarattal akarjak ezeket a proba-baromsagokat elnyomni, mint amit a vermes anyos szokott mondani: "Neked mondom lanyom, halld meg vejem"
A joerzesu magyar ellenzekieket pedig csak felhergelik, duhitik, ... Mint ahogy minden romaniai megnyilvanulasuk utan tortenik,...
Gyava szar hazmester - semmit sem er a tevekenyseged ... Majd szepen te is elsullyedsz a tortenelem ganedombjan, ahova a tobbi alavalo hazug politikus is valo...
Nessy
Kivétel erősíri a szabályt! Illiberális módon nálunk jelenleg az a nyertes, aki a leghangosabban a legtöbbet hazudik!
Erre vevők a híveik.
Ahogy mondani szokták,amíg lócitrom van, veréb is akad!
tudode
Az ország számára pedig tanulság a SAJÁT BŐRÉN ÉRZÉKELTEK ALAPJÁN az, hogy nem szabad a kormánykerék közelébe engedni ÁPOLATLAN, KÓDIS, ÉLETTAPASZTALATTAL NEM RENDELKEZŐ agrestis pofakaratés galerit engedni!!!
.
Ez a bagázs sunyi módon lenyúlta a demokráciát is, TARTOZIK 27 ÉVVEL AZ ORSZÁGNAK, amelyért ha minden jól megy RÁCSOS AJTÓ, ABLAK LEHET A JUTALMUK!
.
Ennyi!
magyarbakancs
A hatalom butilt és a fellegekbe emel.
Polgári életben munkahelyen ennyi hülyeséget beszélne,már ki penderiteték volna.
nem tibi
Épp fordítva ,a határok megnyitásával a nemzeti identítását és hovatartozását mindenki saját maga dönti el ,nem kell hozzá egy más ország közepére bemenni és beszédet mondani olyat ami saját pártpolitikai céljait szolgálja és szavazatmaximálásra törexik és riogatni hogy jön az arab veszedelem ,mikor arra nekik eszük ágában sincsen menni . :-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.