Állami szerveket, kormányhivatalokat, állami kórházakat egy nem nyilvános, vezetékes telefonszolgáltatás kötheti össze. Az egykor csak K-vonal néven ismert rendszert két kormányhatározat keltheti életre, írja a Magyar Nemzet a Magyar Közlöny alapján. A Semjén Zsolt miniszerelnök-helyettes által aláírt anyagok elrendelik, hogy minden államigazgatási és rendvédelmi szervet kormányhivatalt állami kórházat kormányzati fenntartású közigazgatási szervet az Országos Bírósági Hivatalt a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságot egy nem nyilvános, vezetékes telefonszolgáltatás kösse össze. A vonalat a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) építheti ki. A pontos összeget egyelőre nem tudni, az biztos, hogy már idén 307 millió forintot költenek rá. A határozatok szerint az érintett állami és kormányzati szervek 2018 június elsejéig fel kell mondják a meglévő előfizetéseiket. A K-vonal egyébként 70 éves múltra tekinthet vissza: a közigazgatási hálózat kiépítését még...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mi van Zsotika már ennyire félsz? Pedig lehet felkészülni jövőre már nem igazán kellesz majd.
karma1
Mi a gyaszert nem mondjak azt, hogy "Restore", es valasztanak egy idopontot, mondjuk 1945. majus 10-t, es arra az idopontra allitanak vissza a magyar allapotokat?
Nem kell szarozni, meg kell alapitani az AVH-t, Hegyeshalomnal azt a vedelmet, hogy mar Mosonmagyarovarnal fel kelljen mutatni az ervenyes utlevelet - anelkul mar az ovezetbe se lehet belepni -, mindent cenzurazni, megalakitani ismet a Hazafias Nepfrontot, felallitani a Munkasorseget, onkentes rendori szolgalatot, a buszon a hatul ulo kalauzt, akinel megveszed a jegyedet, es akkor legalabb tudnank, hogy minden januar 1-en emelik a cukor es a benzin arat, oszt jonapot.
Igaz, ezzel egyutt vissza kene allitani a kotelezoen 2.00 forintert arult receptes gyogyszereket, az ingyen OTI-t, a szakszervezeti udulest, a gyerekeknek a zankai uttorotaborozast, a 3 eves GYES-t, a tejjegyet, a pelenkapenzt, az ingyenes TIT tanfolyamokat, azt, hogy a doktor bacsi hazhoz jon - morgas es halapenz nelkul! - a nagyon beteg gyerekhez, felnotthoz, a nagy szakrendelokben meg aznap vagy masnap bejuthatnanak a betegek az elrendelt specialis vizsgalatokra.
A tomegkozlekedes jo lenne - csak egy kicsit budos -, a kozveszelyes munkakerulest a rendor buntetessel sujtana.
Jutna a muvelodesre, hetfonkent nem lenne TV-adas - mindenki a csaladjanak elhetne, es orulne 5 evenkent a kiutalt Trabantjanak, Wartburgjanak - a tehetosebbek meg a Zsigulijuknak.
Es ha valaki annyit lophatott volna, mint meszi lolo, akkor masnap Kadar elvtars rakerdezett volna, hogy meszaros elvtars, MIBUL???
A jelenlegi vezetosegnek kurva nagy gyakorlata lehetne ebben, hiszen mind onnan jott, gyakorolta a szocialista hatalmat valamilyen vezeto beosztasban.
Es ami a fo: vegre visszajohetne a halalbuntetes is,... Es akkor mar szazszor meggondolna orban, hogy vajon akar-e Ceausescu sorsaban osztozni?
Ja, es akkor meg elne a Magyar ALkotmany...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.