Fejenként átlag 40 ezer forint marad pihenésre egy évben, ezzel hátulról negyedikek vagyunk az Eurostat listáján. Az Eurostat - MTI által szemlézett - listája szerint Magyarországon az embereknek nagyon kevés pénzük van nyaralni. A 2015-ös felmérés alapján egy átlag magyar utanként és személyenként nagyjából 130 eurónak megfelelő pénzt, azaz olyan 40 ezer forintot tud ilyen célra szánni. Ennél a lista szerint csak három uniós tagállamban cudarabb a helyzet, de ott sem sokkal: Lettországban és Romániában 117 euró, Csehországban 126 euró jut ilyesmire. Ezzel nem csak elmaradunk az uniós átlagtól, de még csak meg sem közelítjük. Egy átlagos uniós állampolgár 320 eurót, nagyjából 100 ezer forintot ilyen célra félretenni. A listát a luxemburgiak vezetik: ők a magyar átlag közel hatszorosát, átlag 740 eurót költenek nyaralásra, utánuk jönnek az osztrákok 610 euróval, mögöttük másodikak a máltaiak 590-el, és a belgák 565 euróval

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mészároshoz kell fordulni, a nyaralási zseton ott van nála, csak kérni kell! Bészbólütővel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
ebben benne van a vajna kurvájának a pénze is? És habonyé?
4 millió ember él máról holnapra... hogy jött ki ilyen rengeteg sok pénz? Ennyi az ország nagyobb részének az egyhavi kajapénze. Nem fejenként, családonként.
quadrocopter
Mészároshoz kell fordulni, a nyaralási zseton ott van nála, csak kérni kell! Bészbólütővel!
kokopelli
@Equus: nincs,mert ő lenyeli aranyban!... lehet,hogy
Andy arany-ere Arizoná-ból? :--)
Nessy
@Equus: Miután átlag szám, bizony benne van! Az viszont nincs benne, amikor hazánk nagyjai közpénzen nyaralnak luxus szállodában a barátnőjükkel együtt!
anka
@kokopelli: - közben az aranyerét is kell nyalogatni a kaszinótojások mellett...:D
img9.dreamies.de/img/608/b/1iv87r8xnza.jpg
kokopelli
@anka: ..majd a halál,azzal a rettenetes nagy nyelvével...! :--)
papa.49
A nagy többségnek nem a nyaralás Horvátországban, hanem az iskolakezdés az igazi gond, most ugye jól kibasztak a szegényekkel megint, most dupla családit fizettek, szeptemberben meg SEMMIT, na ez az igazi kibaszás !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.