Nagy állami kampány jön egyes élelmiszerláncok ellen. A célpontjai főleg a gyerekek és az öregek lesznek. Tananyag lehet a veszélyes Spar.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
A kormány meg ne turkáljon a tányéromban. Én se turkálok az övékében, pedig én is fizetem a belevalót, holott (velük ellentétben) az én tányéromba egy mákszemnyi étel sem kerül közpénzből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ne szarjál be fazékvas, veszünk kapát, kaszát, oszt. nektek végetek le DUDVÁK !!!
Hellcat
Veszélyes SPAR? Ahol lkaom van egy SPAR és az a LEGKÜLÖNB bolt a kibaszott környéken...egy CBA már bezárt mert csótányok meg egerek futkostak a boltban a húspult meg rohadt...aztán elkedztek építeni egy Prímát ami ugye szintén CBA és az építkezés a felénél félbemaradt mert lecsuktak 1-2 embert mert már a kurva építkezés nem volt teljesen jogilag tiszta...és akkor a SPAR a szar mi?
RonaGyuri
Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy ezek a Fiuk rendszer szinten ilyen retardált barmok!
wagabund
..."A vendéglátóknak is felelősebben kéne beszerezniük az alapanyagokat, bár azt itt nem jelölik ki, hogy pontosan milyen típusú boltot favorizálnak."...

Nos jobb éttermek séfjei már reggel hat előtt ott toporognak a bécsi(Bécs, Ausztria)) piacon, ahol BIZTOSAN a jó minőség, amiből már délben friss ételt szolgálhat fel a vendégnek.

Hogy miért ott veszi meg a magyar séf(is) a magyarországról éjjel kiszállított minőségi mezőgazdasági terméket, az sajnos hosszú történet...ez így megy évtizedek óta.

(A magyar szállítók elmondták miért viszik az árut Bécsbe. ezen kellene változtatni)
cs.n.
A kormány meg ne turkáljon a tányéromban. Én se turkálok az övékében, pedig én is fizetem a belevalót, holott (velük ellentétben) az én tányéromba egy mákszemnyi étel sem kerül közpénzből.
Cefi
@wagabund: Mert ott lehet magyar sertéshúst kapni. "Hús" színe van, és nem lehet belőle vizet csavarni. Itthon színtelen/szürke szlovák szart adnak.Megfogok egy kiló karajfilét, megcsavarom, és csöpög belőle a víz. Az ízéről ne is beszéljünk...
1magyar
@Hellcat: A Spar-ban úgy átvert a pénztárgép is. A macskakaja akciós volt 99.-ft-os és ebből vettem 7-et és 190-ft-os tétel pluszban és a blokkon a végén a 350.-ft-os akció helyett 300-at vont le.
50.-ft nem nagy tétel, megőrzöm a blokkot emlékbe, hogyan lehet átverni a vásárlót.
1magyar
@Cefi: Szintén Spar-os hús tiszta víz.
De jelenlegi akcióban a Penny-ben meghirdették a Biopon 7,5 kg-os mosóport 2999.-ft-ért és itthon vettem észre, hogy csak 7 kg-os.
simmering73
Spar? Tizenkienc, egy híján húsz. És még drága is.
wagabund
@Cefi: na, ez az egyik jó példa, meg a borjúhús, megasatöbbi...
papa.49
@cs.n.: A lázeslézereslúzernak üzenem ne pofázzon bele, hogy mit, hol veszek mert lecsavarom azt a nagy mocskos cserpákját a helyéről ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
Takarodjatok már a bevásárlókosaramtól hüjje neobolsik...
Hellcat
@1magyar: Akkor menj a CBA ba romlott húst/felvágottat venni...vagy csótányok által összerohangált bármit.
Cefi
@Hellcat: Igaz magyar ember cba-ban nem vásárol. Az a fideszállatok etetője.
F_Viktor
Koztudott, hogy a CBA szav. lejaratt elotti kajobol taraz be olcson, amit eleg dragan kinal vasarloinak. Messzire kerulom. Spar, Coop szinten nem olcso.
A kampany altal megszolitott nyugdijasok pedig ar erzekenyek, ok maradnak a Tesconal, a Lidlenel, Aldinal. Persze az imalancosok azok mas teszta, ok huen kovetik orbanjuk parancsait.
1magyar
@Hellcat: Én még sosem voltam ott,nálunk nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.