Közelednek a jövő évi parlamenti választások. Orbán Viktor, mint szomjazó a friss vizet, úgy kívánja az újabb győzelmet. Egy esetleges kudarc romba döntheti az álmait. Nem költözhet a Várba, nem trónolhat az alattvalói feje felett, veszélybe kerülhet az összeharácsolt vagyon is. Jöhet tehát az imalánc.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Imalánc Orbán Viktorért.
Elírás. Helyesen:
Rigalánc orbán viktorért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Imalánc Orbán Viktorért.
Elírás. Helyesen:
Rigalánc orbán viktorért.
lampa laz
"Nagy utat tett meg a “Csuhások! Térdre, Imához” egykori lázadó liberális fiatalja, amíg eljutott addig, hogy fanatizált hívei fohásszal, áldóimával segítsék a hatalmon maradását. Teszik mindezt annak az egyháznak az álszent támogatásával, amelynek egyes vezetői legalábbis itt, Magyarországon manapság nagyon távol állnak Jézus tanításaitól."

Viszont szó szerint veszik orbán tanításait.
F_Viktor
Mikor eljo: a nagy bukas, s hazaarulassal vadoljak ezeket a mocskokat, ugyanugy fognak majd nyafogni, megtevesztest hazudni, mig 90-ben a komcsi hivok!
Utobbiak megusztak az elszamoltatast, de remelem ezek a be'lfe'rgek mar nem.
papa.49
Én nem ímátkozom mert nem szoktam de kívánom neki sokszorosan szenvedje el mindazt amit a néppel tett, azt a rengeteg rosszat mind élje át, nem a halálát kívánom mert az szinte kitüntetés lenne neki, hanem hosszú sok évtizedes szenvedést, ami jár neki !!!
quadrocopter
Következő lépés az imalánc után a rablánc, magyarul, a vezetőszár!
peterkelemen
Mi Atyánk ki vagy a Mennyekben szenteltessék meg a Te neved és add, hogy Orbán Viktort és bűnbandáját a pöcegödörbe helyezhesse a nép, de minél előbb.
eszegfu
Nagyon remélem, hogy megélem az az időt, amikor O.V. megbukik... majd akkor szervezzenek "imaláncot" a lelki üdvéért! Igaz, hogy sem az ima, de még "Isten" ereje sem lesz elég, hogy megvédje őt a felelősségre vonástól, ha ez 1x bekövetkezik... már pedig valamikor ez fog történni!
dr. prédikátor
Én is minden nap imába foglalom a cigus fecalicus nevét!!! Rohadj meg cigus fecalicus minél hamarabb!!!Geci!!!
Yeromos
Imádkozzunk hívem, hogy orbánviktor és családja, mészároslőrinc és tettes társai mihamarabb a megfelelő helyre valamelyik büntetés végrehajtó intézetbe kerüljenek.
Ámen
papa.49
@Yeromos: Úgy legyen, de szigorúan kenyéren és vízen !!!
karma1
En csak annyival egeszitenem ki, hogy "az Ur tegye bele, hatulrol"... Mar csak azert is, hogy benne is lakozzek az Ur, ne csak ugy viselkedjen, mint egy rossz kalauz, aki nem tudja eldonteni, hogy hogy vedi meg az utasat...

Idiotak... Nem, fidiotak...
tudode
A XXI. században az SEGGIT rajta v rajtunk EZEK UTÁN, ELŐTT, MAJD???
.
A FELHÁZ és az ALHÁZ is IMÁRA, vagy ÖKÖLBE SZORÍTJA A KEZÉT???
mackoka46
Bárhogy is imádkoznak a tévelygők. "Nem aszerint ítél majd az Úr, amit a szem lát, hanem igazságot szolgáltat, és méltányos ítéletet hoz. Kehely van az Úrkezében, tele habzó, fűszeres borral, ezt nyújtja oda; utolsó cseppig ki kell üríteniük, meg kell inniuk a föld bűnöseinek."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.