Serényen próbálja eltörölni múltját a néppártosodást hirdető Jobbik, melynek elnöke, Vona Gábor az atv.hu-nak adott interjúban egyenesen azt mondta, “én soha sem tartottam a Jobbikot cigányellenes, antiszemita, rasszista pártnak. Akkor sem, amikor sokan ezzel vádoltak bennünket. Az tény, hogy volt néhány rossz mondat és félrecsúszott folyamat. De mi problémákat vetettünk fel, a szándékunk akkor is építő volt. Akit akkor ezzel, akár én, akár bárki a pártomból megbántott, attól hajlandó vagyok bocsánatot kérni.” írja a hvg.hu Politikust régen szembesítettek már ennyire a saját hazugságaival. A hvg egy zseniális összeállítást tett közzé az álszenteskedő Vona Gáborról: cigánybűnözőket tiltsák ki Miskolc területéről, és XXI. századi nyugat európai mintára alapozva zárják táborokba” – mondta a miskolci kampányban 2010-ben Szegedi Márton polgármesterjelölt. Később hasonló utalás megjelent a párt 2014-es programjában is, mikor a “Cigányság válaszút elé állítása” alfejezetben arról...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: -Apúúú! Az Orsós az cigány név?
-Igen.
-Még szerencse hogy minket Kolompárnak hívnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Kolompár Orbán. Hát azért ez többszörösen hátrányos név...
Equus
mármost hívhatjuk kakinak, bélsárnak, a szar az akkor is szar marad. Ez a szar a magyarság nyakán a tolvaj politikusok mellett a cigányság. A politikusokkal még vhogy lehet, de a felszaporodott cigánysággal már semmiképp nem lehe,t már most sem, később meg egyáltalán nem, jogállami eszközökkel küzdeni. Nekem nem tetszik a Jobbik valláspártoló idiotizmusa, de annál inkább az, h első volt, aki nevén nevezte a gyereket.
Nem lelkesedek pogromokért, vonulgató henteslegényekért, de szeretném, h legyenek, akik megfékezik a nomádok eluralkodó fajtáját. Legyen ennek intézményes formája, és legyen vége mindenféle - a pozitívat is beleértve - mindenféle diszkriminációnak.
Legyen joga, mint 2000 éve volt a tulajdonhoz mindenkinek és azt védhesse minden áron a támadóval szemben.
Legyen joga Józsi bácsinak aár áramot is vezetni a kertésébe a tolvajok ellen. És tarthasson kutyákat, amik ölni is képesek a terület védése érdekében.
Legyen rend. És akinek nem tetszik, kívül tágasabb.
Pálinkafőző Rézüst
@Equus: 2000 éve milyen vagyonvédésről tudsz? Hacsak nem a zsidók védték a rómaiaktól amijük volt...Azonkívül miről tudsz még?? :)))
Equus
@Pálinkafőző Rézüst: Érdekes kérdés. Sokat árul el rólad. Római jognak hívják, amit Iustinianus kodifikált. Nézz utána a delictum szó jelentésének.
Pálinkafőző Rézüst
@Equus: a római jog mikortól él, és érvényes? :)
Equus
arra épül a Code pénal és a Code civil is. Ezekre meg a mai európai és lényegében az egész világban elfogadott jogrend. A római jogot két szemeszterben oktetják a jogi egyetemeken. Egy szemeszter az fél év. Két fél év után szigorlatozni kell belőle Az angolszász jogrend precedens jogra épül, miközben az európai határozottan körülírtra. De a lényeg ugyanaz.
Remélem, segíthettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.