Felügyelet nélkül volt, és kiszaladt az útra az a kétéves kisgyerek, akit elütött egy autó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ópályiban – írja a hirtv.hu.

Bár a sofőr fékezett, nem tudta elkerülni a balesetet, és a gyerek többméteres repülés után az aszfaltra esett.

A gépkocsi vezetője továbbhajtott, mert pillanatokon belül több mint száz rokon, ismerős érkezett, és lincshangulat alakult ki, de később megállt, és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol a tömeg még mindig az elkövetőt követelte.

A gyermeket a nyíregyházi kórházba szállították.

A helyszínen készült videót itt tekintheti meg.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."pillanatokon belül több mint száz rokon, ismerős érkezett, és lincshangulat alakult ki, "...

ennyien dolgoznak otthon?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Gyuri Géderről: A kiskorú veszélyeztetés bűncselekmény simán megáll, mint ahogyan colt is rá példa, szintén hasonló esetben!
Igen, a gengszterváltás előtt létezett a közveszélyes munkakerülés bcs.
nemkati
@szaboria1: @peterkelemen: Jó lenne már ha az a csomó csököttagyú felfogná végre, hogy nem 100-200 évvel ezelőtt élnek, ma a legkisebb faluban is van az utcákon valamennyi gépkocsiforgalom, és ha nem figyelnek egy kisgyerekre, az kiszaladhat az utcára, és akkor ez történhet. Mindegy, hogy az a gyerek roma, vagy albinó, zsidó, vagy keresztény, miniszter gyereke vagy munkanélkülié, egy utcán, ahol autó forgalom van, veszélybe kerülhet. Iszonyatosan megbüntetném a szülőket. És azt a 100 lincselőt is, hogy örökre megtanulják, nem a sofőr a hibás, ha nem tud megállni. Persze nem véletlenül van lakott területen 50 km/h sebességkorlátozás, ezért is kell betartani, nem csak ott, ahol traffipax van.
1magyar
Példát kellene már statuálni ezeknél, hogy ha nem vigyáznak a gyerekre, csak úgy kicsapják az utcára, börtön jár érte!
Szarják a világra a gyereket a csp-ért aztán majd felnő valahogy- ez a trend náluk.
nemkati
@1magyar: Valamikor, és leginkább falun, olyan élet volt, hogy a gyerekek az utcán, a környező réteken játszhattak, és nyugodtan ki lehetett őket engedni, a szekeret meg lehetett állítani hamar. Nekem nagy vágyódásom van abba a Veres Péteri világba (persze háború nélkül), amikor, ahol a Három nemzedék c. regénye játszódik - a múlt század eleje, vagy még a 19. század. Csak net legyen! :)
1magyar
@nemkati: Az már nem lesz, nekem volt részem benne, szerencsére háború nélkül. De én nem vágyom rá, de arra sem ami most van.
Akkor törődés nélkül nőttünk fel, mint most a cigányoknál szokás. Persze azért már náluk is vannak felelős, normális életet élők.
Most meg egy agyonhajszolt világban élünk. A középút lenne a jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.