Farkas Flórián Szolnokon egy 182 négyzetméteres családi házban él, melyet 2002-ben vásárolt. Vagyonnyilatkozata szerint megtakarítása nincs, ellenben mintegy 12,5 millió forint adóssága van. Farkas Flórián eddigi életét botrányok, zűrös ügyek sokasága kísérte. Napjainkban csak Orbán Viktor kegye tartja a felszínen, jelent számára menlevelet. Ameddig hozza a Fidesznek a romák szavazatait, addig szükség van rá, számíthat a tartói védelmére.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A nyitó kép telitalálat a 3 cigány, meg a tajtparaszt, mondhatom szép kompánia !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A nyitó kép telitalálat a 3 cigány, meg a tajtparaszt, mondhatom szép kompánia !!!
karma1
Ha belepistulok, akkor sem ertem, hogy milyen szavazatokat is hoznak a romak a flori altal?
Vadaszkutya legyek, ha ezt a kepletet latva nem minden roma azon dolgozik, hogy farkas flori nyakat vegre ket kezre kaphassa , es jol megszorongassa???
Ha engem valaki annyira meglopna, mint amennyire flori lopja meg a sajat roma nepet, hat en biztosan nem szavaznek ra, plane nem a fonokere, hiszen az patyolgatja azt, aki a nekem szant penzt kezen-kozon eltuntette.
De azert kozben megvilagosodtam: nana, hogy orban kitart flori mellett, hiszen flori nem sikkasztotta el azt a penzt, hanem egy az egyben odaadta a gazdaallatnak, akinek az tulajdonkeppen ki volt talalva.
florit egy kicsit jobban megszivatta a kedves sorstarsa, mint altalaban a tobbi stromanjat, mert floritol az osszes lovet elkerte, mig meszarosnal, garancsinal, csanyinal meg a tobbi koztorvenyesnel mindig hagy annyi penzt, hogy azok tudjanak valamit csinalni a naluk marado penzecskebol, mintha a teljes penzosszeg arra lett volna felhasznalva, amire kiutaltak, (gondolok itt az unios penzekre...)
eszegfu
@papa.49: Egyik sem a szivem csücske, de mégis engem itt Farkas Flóri alázatos, mümosolyu arca taszit a legjobban... minden benne van...+ a testbeszéde!
papa.49
@eszegfu: Az igazi ,,alázatos cigány mosoly,, brrrrr. a hideg is kiráz ha látom, mindig utáltam az ilyen aljas hazug emberszerűeket !!!
Szemtől, szemben alázatoskodik, a hátad mögül meg beléd vágja a kést !!!
eszegfu
@papa.49: De ez a "mümájer" még "..a hátad mögül meg beléd vágja a kést.." erre sem képes!:)
papa.49
@eszegfu: Ebben nem vagyok biztos az alattomos ember a legveszélyesebb ilyen szempontból...
Már pedig ez a koszos, bokszos igen alattomos kinézetű, meg a cselekedetei alapján ki is jelenthető hogy az !!!
eszegfu
@papa.49: Na jó! Én sem vagyok biztos benne... de akkor meddig várjak?!:)
papa.49
@eszegfu: Ne várd, hanem tartsd magad távol tőle amennyire lehet bár szerintem nem vegyül a koszos a kisemberek közzé, tehát ergo nincs nagy vész ...
eszegfu
@papa.49: Félreértettél... arra várok, hogy "jóbarátját" -- tudod a képen is rajta van -- mikor "rendezi le".
papa.49
@eszegfu: A kérdésed jogos így elmondom amit tudok a flóri eléggé tájékozott az após viselt dolgai tekintetében, így míg a csutigeci hatalomban van addig a flórinak a haja szála se görbülhet meg !!! A bukfenc után ő is ,,lőhető vad,, lesz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.