Orbán Viktor sajtófőnöke augusztus elején nem árulta el, hol nyaral a miniszterelnök, hiába kérdezték tőle. Havasi Bertalan helyett részben egy horvátországi étteremtulajdonos végül is megadta a választ.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a kép biztosan nem az ahol valóban van, ez csak félrevezetés semmi egyéb !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez a kép biztosan nem az ahol valóban van, ez csak félrevezetés semmi egyéb !!!
karma1
@papa.49: a Tripadvisort eleg nehez odahamisitani a kep aljara, de azert tessek, odament, maris rengett a fold ott... Ahova ez beteszi a labat, ott mindent megesz a fene...
Azert meg fogom tudni a tutit, mert az unokaocsemek a gyerekeikkel eppen ott nyaraltak/nak az adott idoben, majd ha tudok veluk beszelni, megkerdezem, hogy hany meterenkent voltak TEK-esek leasva az ut menten.
Ha egy sem volt leasva, marad a Graz, ez meg egy regi foto...:o))))
karma1
@papa.49: En nagyon bena vagyok, de a Gazdaallat a Restaurant Lara-ban volt, a kepe font van a tripadvisoron, ami a Hotel Punat-nak az etterme, szoval ez:
www.tripadvisor.co.nz/Restaurant_Review-g303830-d8286699-Reviews-Restoran_Lara-Punat_Krk_Island_Kvarner_Bay_Islands_Primorje_Gorski_Kotar_County.html
karma1
@papa.49: Asszem, ezt hivjak szivasnak. Vagy direkt kellett kiszivarogtatni, hogy a fonok nem is Grazban van, generalozason?
colibri
@karma1: Úgy gondolom, 3 hétbe mindkét "program" belefér. Szerinted?
karma1
@colibri: Szerintem is...:o)))) Ha mondjuk leugrott pofavizitre Krk-re 2-3 napra, akkor a tobbi idoben meg altathatjak Grazban... Mast ugyse tudnak vele csinalni, csak az altatasos stresszoldast...:o)))
Hellcat
@papa.49: Szinte biztos, hogy kamu...a feleségét itthon hagyta volna? Előző héten még itthon volt...
karma1
@Hellcat: Azt irja a kep melle, hogy 2017 augusztus, feltoltve az etteremtulajdonos altal...
Hellcat
@karma1: Akkor egyedül ment nyaralni? Szerinted?
karma1
@Hellcat: Nekem ugy tunik, igen., Egyedul ment, se gyerek, se csalad - tudod, azzal sokkal hitelesebb lenne... Legalabbis a naiv hivek fele...
Az osszes kezcsokos meg bugyellaris-megtolto oregasszony egybol megnyugodna, hogy egyutt a szent csalad, ahogy ok is mindig imadkoznak ertuk.
Ha nem csaladi a foto, nekem nem hiteles,...:o)))
papa.49
@Hellcat: Nem hinném a asszonynak 2 lépéssel az ura után kell mennie !!!
papa.49
@Hellcat: Figyeld csak meg megy elől a cigánycsávó, mögötte az asszony cipeli, vezeti a purdékat !!!
Hellcat
@karma1: @papa.49: Picit tévedtem...a felesége ezen a héten van itthon...ráadásul most volt a szülinapja...most már egyre gyanúsabb, hogy itthon hagyja az asszonyt a szülinapján ő meg elmegy nyaralni mi?
karma1
@Hellcat: Grazban nem nagy szuksege van ra, mig altatjak, gyogyszerezik...:o)))
Hellcat
@karma1: Jó akkor egyre gondolunk...kezelik a törpét, a család itthon...csak elugrottak horvátba csinálni egy fotót, hogy "Ne legyen gyanús"
karma1
@Hellcat: Vegulis csak par szaz kilometer, es onnan nem Pestre veszi az iranyt, hanem Grazba... Nem mindegy az irany? Talan oda meg kozelebb is van, mint Pest...:o))
karma1
@anka: Tobbek kozott ezert IS imadlak,...:o)))) A humorod, a hsz-id,...meg ugy altalaban...:o)))Mit mondjak, lehet, hogy "szent", de kulonben eleg ronda csalad,...:o))) Beleertve a feher kalapos urget is (Moszer Aranka mellett...:o))))
papa.49
@anka: Hú de rondák egytől egyig ))))
kokopelli
@akárki_123456789
Mi a francnak kellett ezt betenni ??? Még ebéd előtt vagyok...:--(
(nincs szebb mint a férfiszerelem?) Pfuj!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.