Nincs nyomozás azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz mekkora kedvezménnyel vett Simicskától plakáthelyeket a 2010-es kampány alatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na ez van...és erre lehet még számítani...hullanak a fideszes csontvázak elszámoltatás meg nincs.
karma1
Mig a polpoltot ki nem lovi valaki, es a helyebe nem kerul egy igazan elkotelezett, torvenytudo- es -tisztelo fougyesz, addig nem fog tortenni semmi.
Viszont SImics-csel meg nem volt ugye poltnak, tehat nem tudhatja a gerinctelen patkanya, hogy mit lep azutan Simics?
Mert eddig minden ilyen esetet hagyott szepen elhalni a feljelento (akar Tenyi, Juhasz, Hadhazy, - barki! Simics viszont szerintem olyan jogasz-ugyved csapattal dolgozik, akiket nem lehet csak ugy lerazni - ez a szemelyes velemenyem. Erre az alkalomra 2 eve keszul Simics, mindent eltervezett, megkomponalt, tehat o nem lesz lerazhato!)
magyarbakancs
Mamikor k- vonalat terveznek bírósághoz ,ügyészséghez mit-vársz.?
Eleve a párt kötödésség miatt sem ,és az megélhetése féltése miatt sem csinál itt senki semmit Míg az Orbán gyeplője végén vagy.
karma1
@magyarbakancs: @Hellcat: Ez nem fordulhatna elo egy valoban demokratikus allamban.
Nagy ertekre elkovetett csalasrol van szo, es a Btk szerint a csalast sokszor magasabb buntetessel sujtjak, mint a gyilkossagot.
polpoltnak, sintersanyanak es minden mas resztvevonek az erkolcsi erzeke alulrol kozelit a nullahoz...:o(((((
Szegyen, ami otthon folyik.
Remelem, az okos Simics erre (is) szamitott, es megvan mar, hogy mit lep akkor, ha ez tortenik... Nagyon varom a boritast, addig nincs becezes, Simics, amig nem villantasz...:o)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.