A rendőrség nagy erőkkel vonult ki Ópályiba. A kisfiú az ütközés után több métert repült, mielőtt az aszfaltra esett volna. A gépkocsi vezetője elhajtott a helyszínről, mert a Hírtévé beszámolója alapján pillanatokon belül száznál is többen érkeztek a helyszínre, ahol lincshangulat alakult ki.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mézike
Amikor a baleset történt hol voltak a rokonok ? A gyerek felügyelet nélkül volt.
Equus
@Mézike: osztották a "talált" alcsit
Mézike
@Equus: lehet hogy kicsit lassú a felfogásom...de nem értem.
Equus
@Mézike: Örömmel segítek: bizonyos cigány értelmiségi körökben sajátos hobbi az alumínium gyújtése, egymás közötti becenevén "alcsi". Újabb időkben viszonylag nehéz hozzájutni, mert az irigy fejér ember egyre inkább őrzöttebbé teszi a more ember elől. Így van ez a rézzel is. Most már nem lehet leszedni a 2-es villamos felsővezetékét a lánchídi alagútban. Mocskos egy világot csinált a fejér ember. Nem lehet a pusztában, kanális mellé telepített újabb szivattyúkat sem ellopni már.. Ezért ünnep, ha van vhonnan egy kis alcsi. De szegény cigány ember már annak is örül, ha uborkát lophat. Rettenetes ez az elnyomás, amit a fejér ember alkalmaz. Már a pulya sem veheti el a fejér ember gyerekének a mobilját következmény nélkül. Nem járhat a more reggelizni a madaras teszkóba... hát milyen világ ez.
És erre tessék, kicsi ünnepet a fejér ember nem megzavarja egy gázolással?
A 2 éves pulya még hány évig hozta vón a családi pótlékot? Hát még, ha kiadja a more az unokahúgának neveleésre, akkor mennyi pénzt hozott vón???
Rohadjik meg a fejér ember, de előtte aggyon pénzt, mint Brüsszel.
quadrocopter
Kiskorú veszélyeztetése! Lehet menni a szülőkért!
bencemacska
És mit csinált közben a bébiszitter?
Miért nem azt lincselték meg? Nem "világos"?
Equus
@bencemacska: a világosi fegyverletétel 68. gyásznapját tartották éppen és a bébicsősz a felszólalók között volt, akik Görgey Artúr döntésének helyességét védték. A zember nem lehet ott mindenütt...
bencemacska
@Equus: ma, 16:24
Jó a humorod.-:)))
De én a bébiszitter bőr színére gondoltam, ha sötét, akkor nem ő hibázott, hanem a sofőr!
Ha világos a bébiszitter, akkor a sofőrrel együtt agyonütendő!!!
Equus
@bencemacska: hát... attól tartok, a 23 éves, 12 gyerekes anyuka nem tud minden kicsi Einstein mellé bébicsőszt fogadni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.