A lex CEU eltörlését és a kilakoltatási moratórium megújítását próbálná napirendre vetetni az ellenzék, de fideszesek már jelezték, hogy távol maradnak az üléstől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ez nem lehetett kérdés... de legalább látszik, h a haza atyjai mit tartanak fontosnak és mit nem.
Equus
ez nem lehetett kérdés... de legalább látszik, h a haza atyjai mit tartanak fontosnak és mit nem.
karma1
Amiota a futyisz letezik, ok ezzel a modszerrel benitjak meg a Parlament mukodeset: ezt tettek ellenzekben , es ezt teszik most is...

Kivancsi vagyok, hogy a taho nagybajuszu - nem a szar, hanem amelyiknek folyik a szar a szajabol -, mekkora bunteteseket vet ki a renitenskedo futyiszesekre?
mert megerdemelnek.
Ez is orban politikajahoz tartozik: a "fontoskodo tavolmaradas"
( Mert akkor sem meloznak, ha ott vannak, de nagyon remelem, hogy nagyon kozel van az az idopont, amikor rafagy a pofajukra az orokmosoly)
papa.49
Várható volt más eredmény szerintem nem !!!
Equus
találtam, gondoltam, megosztom... :) sztem veszettül hajazik a fidesz-kdnp-re

2 Timóteus 3-4. Hungarian New Translation (NT-HU)

3 Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők jönnek.
2 Az emberek ugyanis önzők, pénzsóvárak lesznek, dicsekvők, gőgösek, istenkáromlók, szüleikkel szemben engedetlenek, hálátlanok, szentségtelenek;
3 szeretetlenek, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, féktelenek, jóra nem hajlandók,
4 árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, akik inkább az élvezeteket szeretik, mint az Istent.
5 Az ilyenek a kegyesség látszatát megőrzik ugyan, de annak az erejét megtagadják. Fordulj el tehát ezektől.
namihami
Szegény törődött, mi több, munkában megfáradt Fidesz-KDNP-s képviselőink már sose pihenhetik ki azt a testet-lelket ölő munkát, amit egész esztendőben kénytelenek végezni? Pusztán csak azért, hogy nekünk, közembereknek minél jobb, sőt könnyebb legyen az életünk? Az állandó törvényalkotásuk (erejüket a végsőkig megfeszítve) is kizárólag a társadalom boldogulásának céljára történik.
Szegény ""nemstróman"" Lőrike is kénytelen éjt nappallá téve szinte már beleszakadni a sok munkába, hogy kishazánk végre fényrederüljön. Pusztán azért kénytelen lassan a fél országot felvásárolni, hogy a köz élete folyton jobb és jobb legyen. És akkor a többi népjótevőiről már szó se essék.
Vagy tévednék???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.