Az Európai Unió gazdaságának eredményeihez ugyan jobban, a régió több országához viszonyítva azonban gyengébb teljesítményt nyújtott a magyar gazdaság. Nincs oka panaszra a cseh és a román gazdaságnak Csehország ugyanis az adatok alapján mintegy 4,5 százalékkal növekedett, míg a január-márciusi időszakban a bővülés 3 százalék volt – ismertette a Cseh Statisztikai Hivatal (CSÚ) szerdán Prágában előzetes becslését. Negyedéves összehasonlításban a gazdasági növekedés 2,3 százalékos volt. A cseh gazdaság növekedését továbbra is az egyre erősödő háztartási fogyasztás, illetve a vállalatok növekvő beruházásai ösztönzik. Románia pedig 5,7 százalékos iramot diktált éves összevetésben, a tavalyi utolsó negyedévhez képest pedig 1,8 százalékkal bővült. A román kormány ebből adódóan az idén 5,2 százalékos gazdasági növekedésre számít, amelyet azonban a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Bizottság túlzottnak tart.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán "erős és büszke" állama ismételten alulteljesített. Idevezet az ha tolvajok és kontárok vezetnek egy országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az előző cikk ,,kirobbanó formát,, emleget szerintem meg ez ,,LEROBBANÓ FORMA,, csupán, lehet hablatyolni a tetves fütyiszeknek, akkor is tény lemaradtunk a régiótól nagyon, hála az ,,igen hozzáértő fütyiszes szarzsákoknak,, !!!
Cefi
@papa.49: Azt nem tudom. De ezt a beküldést is ossza meg az anyaoldalán, a 888-on.
Nessy
Ne tessék az előjeleket a valóságnak megfelelően nézni, ami minusz!
Csak azt tessék figyelembe venni amit a királyi média hablatyol, és mindjárt plusz lesz belőle!
Kár, hogy ezt a folyószámla egyenlegemmel nem tudom előadni hó végén!
papa.49
Ezzel bezzeg nem dicsekszik a ,,bukott könyvelőcske,, /Varga/ ))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.