Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát és beérte a milliárdosok toplistáján is. Zánkán terjeszkedik a felcsúti gázszerelő-milliárdos, Mészáros Lőrinc. Ezúttal azonban nem kempinget vagy hotelt vett a Balaton körül, hanem a Canter Borház Kft. tulajdonosaként jelent meg az egyik mezőgazdasági érdekeltsége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. neve. A szerzeményt, a Cantert az ország egyik legmodernebb szőlőfeldolgozójaként és pincészeteként jegyzik, és eddig Demján Sándor érdekeltségébe tartozott. Jó vételnek számít, legalábbis néhány éve több mint 400 millió forintot költöttek a fejlesztésére, nagyrészt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal pályázatán elnyert támogatásból. Egymás nyomában Demján Sándor egy évtizede még vezette a magyarországi vállalkozók toplistáját, a csúcson 300 milliárd forintra becsülték a vagyonát. Javai időközben 160 milliárdra olvadtak, de a visszavonulóban lévő üzletembert ezzel még idén is a 4. helyre rangsorolta a...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Temetőket nem vásárol magánkl ez a Fél-Analfa Béla? Pedig kéne...hogy senki ne zavarja nyugalmát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A végén már csak a hortobágyi délibáb és a tihanyí visszhang nem lesz Mészárosé.
dr. prédikátor
Majd az lesz az igazi hír amikor Mészaros geci kivásárolja a cigus fecalicust!!!
karma1
@kokopelli: 14.55-re: Latod, Dragam, engem is, meg a lanyomat is... Vajha miert is nem vagyom arra, hogy a listan legyunk?...:o)))) Szep joestet Neked!...:o)))
Rockxy
Szabadversenyes kapitalizmus van. Ki nem tudta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.