Szabó Bálint jogász szerint Botka László szegedi szocialista polgármester hivatali vesztegetés gyanújába keveredett, rendőri vezetőket vesztegethetett meg. Szabó Bálint kedden a Tisza-parti városban, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság épülete előtt tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, Botka László a hivatali helyzetével visszaélve, a város pénzéből helyi és megyei rendőri vezetőket korrumpálhatott. Emlékeztetett arra, a szegedi önkormányzat által 2008 és 2012 között ingyenesen és jogellenesen kiosztott parkolóbérletek ügyében jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt már bírósági eljárás folyik. A Likvid Kontroll Kft. vezetője szerint az önkormányzat vezetői értekezletén személy szerint Botka László döntött arról, hogy kik tartozzanak abba a kiválasztott körbe, akik bárhol és bármikor ingyen parkolhatnak Szegeden. Hozzátette: ezek között volt a városi rendőrkapitány és a megyei rendőrfőkapitány személyes használatú autója is. Szabó Bálint azt...

Forrás: huppa.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Erre számítani lerhetett. Aki ma Magyarországon szembe száll Oerbánék teljhatalmával az azonnal erkölcsileg legyilkoltatik. A Fidesz által dróton rángatott igazságszolgáltatás parancsba kapta a kivégzést.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Kár az emeszpének időt- energiát fecsérelni Botkára...ez a hajó elúszott...
Cefi
@wagabund: El bizony. És Titanic a neve...
bencemacska
Ő egy ugyanolyan arrogáns, nagyképű valaki, min OV.
És ki akar csöbörből vödörbe kerülni!
solidedge
Erre számítani lerhetett. Aki ma Magyarországon szembe száll Oerbánék teljhatalmával az azonnal erkölcsileg legyilkoltatik. A Fidesz által dróton rángatott igazságszolgáltatás parancsba kapta a kivégzést.
quadrocopter
Ó hát egy Orbánnal, egy Polttal, egy Pintérrel szemben meg egyszerűen nem is lehet eljárást indíttatni, Farkas Flóri szabadlábon, Kubatov szabadlábon! Egyébként mintha azt olvastam volna valahol(?) hogy a horda is osztogatta az ingyen parkolást a cmbiknek! Nahát, nahát, ejnye-bejnye, a paci rúgja meg!
quadrocopter
"Veszélyes lehet Botka, ha a teljes arzenált bevetik ellene" ( huppa.hu)
szaboria1
Szabó Bálint egyet elfelejtett ellenőrizni a fidesz vezetése alatt is volt ingyen parkolás. Vajon hány helyen van még, hogy a helyi vezetők ingyen pakolhatnak. Van egy pár ezer.
tudode
Elkezdődött a fideszes mocskolódás!
.
Mindenki ártatlan, amíg a bíróság nem marasztalja el, még Orbanisztánban is.
.
Habár Budai elvti több, mint ezer ELLENFELET MOCSKOLT BE, és jó ha egy, két kapása volt azzal az un. SZEKRÉNYEKKEL, AHONNAN CSONTVÁZAKAT sejtettek!
.
Tele van CSONTVÁZZAL A PINCE, A PADLÁS, csak még NEM JÖTT EL AZ IDEJE A SZÁMONKÉRÉSNEK, tabu a visszamenőleges jogszabályalkotás, a földmutyi, a trafikmutyi, MINDEN MUTYI!
.
KARAKTER GYÍLKOLÁSBÓL remekek ezek a POLITIKAI KALANDOROK, de KORMÁNYZÁSBÓL zéró, azaz nulla, nulla!
.
Ne reménykedjen EGYETLEN PÁRT SEM, a népnek van elszámolni valója ezzel a GÁTLÁSTALAN BAGÁZZSAL!
kisrigó
Lehet ezen rugózni, vagy igaz vagy nem, de ez a legnagyobb probléma?! Az ellopott eu-s pénzek senkit sem érdekelnek? Farkas flórián, seszták, mészáros elvtárs, végeláthatatlan a névsor! Szabó is szétnézhetne, sokkal nagyobbat találna, mint az ingyen parkolóhely! Ja, hogy azt az "elvbarátai" követik el?!
Peller Anikó
@Manhattan: kösz 6an, ügyes, az életből vett példák akár igaz is lehetne.
quadrocopter
Nosza, nézzük mi az igazság!

- Kihallgatták Botkát, nagyon kiakadt 24.hu
24.hu/belfold/2017/06/27/kihallgattak-botkat-nagyon-kiakadt/
2017. jún. 27. - Botka László tanúmeghallgatásával folytatódott a szegedi parkolási botrány ügyének ... Az engedélyek kiadói viszont bíróság elé állnak.

- Ügyész is kért ingyen parkolást Szegeden, ahol az ingyen parkolásért ...
24.hu/.../ugyesz-is-kert-ingyen-parkolast-szegeden-ahol-az-ingyen-parkolasert-emelte...
2017. ápr. 25. - Az engedélyek kiadói viszont bíróság elé állnak. ... Lukács János egyenesen Botka László polgármesterhez fordult azért, mert a rendőrségi ...

- "Nevetséges" - Belesült a Fidesz Botka lejáratásába - Népszava
nepszava.hu/cikk/1133187-nevetseges---belesult-a-fidesz-botka-lejaratasaba
2017. jún. 27. - Mivel Botka Lászlónak nincsenek eltitkolt ügyei, a Fidesz nevetséges módon az ingyenes szegedi parkolás kérdéséből próbál koncepciós ...

- Előterjesztő megnevezése: Dr. Botka László polgármester Iktatószám ...
www.infopolus.hu/uploads/pictures/2/_news/160923_smart_city.pdf
2016. okt. 1. - eddigi három fizető parkolási zóna helyett kettő zóna kerül kialakításra. ... szükséges szakhatósági engedélyek (Nemzeti Rehabilitációs és ...

Ennyit a hordasajtós "alternatív tényekről"! Oszt' jó napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.