Magyarország jó irányba tart, ezt a közép-európaiak körében közel másfélszer többen gondolják, mint akik az ellenkezőjét állítják - derült ki a Nézőpont Intézet tíz régiós államra kiterjedő közvélemény-kutatásából, amelyet a kormányoldali Magyar Időknek készített.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vajh kiket kérdezhetett ez a derék Mráz

Bár az igazat megvallva elegendő kellene legyen, hogy megtagadta Őfeneségét

A párt központi napilapja számol be róla, hogy a derék Mráz vezette Nézőpont Intézet lapnak készített felmérést. Abban nincs semmi meglepő, hogy azt hozta ki, hogy „Magyarország jó irányba tart – ezt a közép-európaiak körében közel másfélszer többen gondolják, mint akik az ellenkezőjét állítják ”.
Ugye egyfelől ismert a derék Mráz elkötelezettsége, másrészt Orbán abbéli tétele, hogy Közép-Európa = nagyjából a V4!
Na kérem most gyün a meglepetés: „A betelepítési kvótáról, az illegális bevándorlók befogadásáról, Soros Györgyről, valamint hazánk migránspolitikájáról kérdezték tíz közép-európai ország (Németország, Ausztria, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Románia, Bulgária) állampolgárait a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásában”!
Bocs de egy kis szakmaim kérdés is van:
A vizsgálatról a cég honlapján nem találtam semmit, de ugyanerről a kérdésről egy hazai mintánál azt olvastam, hogy: „A Nézőpont Intézet telefonos közvélemény-kutatása 2017. június 13-16. között készült 1000 fő megkérdezésével. A minta reprezentatív a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint. 1000 fős mintanagyság esetén a maximális mintavételi hiba 3,2 százalék.”! =))
quadrocopter
"...derült ki a Nézőpont Intézet tíz régiós államra kiterjedő közvélemény-kutatásából, amelyet a kormányoldali Magyar Időknek készített."

Köszönjük, ebből ennyi is bőven elég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.