Négykézláb mászva próbált kenyeret lopni egy férfi. A pékségben észrevették, futva menekült. A kenyér nélkül. Itt tart ma Magyarország. Igen, a jobban teljesítő. Amikor egy falat kenyér is gondot okoz. Videó! Szívszorító élethelyzet a jobban teljesítő Magyarországról: négykézláb próbált kenyeret lopni Míg az ország vezetői azt sem tudják hova menjenek és mit csináljanak a nagy jólétben és gazdagságban, illetve amíg lépten-nyomon azt tukmálják az emberbe, hogy igen, ez az ország jobban teljesít, meg fejlődik, meg erősödik, addig bizony élnek olyan emberek is ebben a szuper hazában, akiknek egy falat kenyér megszerzése is komoly kihívást jelent. Van, aki 2 milliót keres, mindezt rászoruló gyerekeken (lásd itt) és akadnak olyan is, akik 400 milliót kaptak a reggeli kávé mellé (lásd itt) és van, aki négykézláb osonva próbál kenyeret lopni egy pékségből. Mert a jobban teljesítő Magyarországon még arra sem telik neki.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na most jojjon ide nekem egy troll, es magyarazza el, hogy ez csak olyanokkal tortenhet meg, akik nem akarnak dolgozni, biztosan cigany vagy migrans,...
Varom a rendkivul ertelmes troll-magyarazatokat...
silber13
Ne is számíts rá, eszük ágában sincs megnyikkanni! IIyenkor lapítanak...!
CsipkeRózsa
Ekkora nyomor és éhezés soha nem volt nálunk. A pékség, és egyéb üzlet néha adhatna ilyen helyen kenyeret, vagy megmaradt süteményt.

Ugyanakkor ma is olvashattuk: "Igazságügyi Minisztérium több százezer forint értékben osztott szét jutalmakat."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.