A Svábhegyi Református Gyülekezet építkezését nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak nyilvánított a kormány. A dolog hátterében az állhat, hogy a gyülekezet tagja maga Orbán Viktor is - írja a Magyar Nemzet. A lap értesülése szerint a Felhő utca 10. szám alatt lévő templom mellé épülne egy református központ, a telek azonban nincs a református egyház tulajdonában. Igaz a terület, amin a templom áll szintén az önkormányzat tulajdona, amit 1999-ben ötven évig tartó ingyenes használatra adtak át a gyülekezetnek. A jelenleg szóban forgó terjeszkedésre kijelölt telkeket a tervek szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vásárolja majd meg az aktuális tulajdonostól, a Fővárosi Közterület-fenntartótól. Arról, hogy ezután milyen módon bocsájtják a gyülekezet számára nem szól a fáma. Az adásvételt az állam kezdeményezte, ami nem meglepő, 2013-ban, a templom felszentelése után ugyanis Orbán Viktor kifejtette, hogy mindent megtesz azért, hogy a teljes befejezéshez...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Csuhások térdre, mi bazdmeg?
Kotorék fölcsuti tenyésztett műkeresztény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Csuhások térdre, mi bazdmeg?
Kotorék fölcsuti tenyésztett műkeresztény.
papa.49
@Cefi: A stadionok nem jöttek be igazán akkor most megpróbálkozik a csutigeci a templommal, ott lehet többen lesznek akik hallgatják az ,,ótósdumát,, a paptól !!!
qxy
Nincs senki aki nyakon baszná ezt az abortusz maradékot emberek? Nem hiszem el.
RonaGyuri
világos hisz ő maga a nemzet, és csak az ő gazdagodása számít!
Clavigo
Muhaha-ha-ha...A vallása kb. olyan szilárd,,mint a politikai " beállítottsága "...Ha 2018-ban marad a Cigánypáva,,,,indul a Mecset & Minaret project..:) :) a keleti nyitás jegyében...Vagy ( és ) a pravoszláv vonal erősödik,,Putyin bácsira való tekintettel ??? Egy téboly az,,amit ez a Gyökér ,ezzel az országgal művel..
bencemacska
Most a fiának épül egy egyházközség, vagy FELHÁZ szekta központ?
És ki megy börtönbe?
Most ki is utasít, kit a telekcserére? Kiemelt beruházás a "csuti isten" fiának az egyházához?!
És kiengedték a gráci orvosok? Úgy látszik van annyi pénz, amiért azoknak is "korpás a haja"!?
qxy
@bencemacska: szerintem a választások előtt szenté lesz avatva a fia által.
qxy
Adnék én neked nemzetközi szempontot a szív lapáttal . De sajnos ez van Tisztelt főügyészi hülye gyerekek. ha ezt is szabad akkor sajnos hamaréb estek ti a gödörbe mint a politikusok . Vagyis ti már pénteken meg lesztek híva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.