Németh Szilárd prototípusa sötétebb kicsit a csúcsmodellnél. Szerencsére megszólalt végre Budai Gyula, aki az előző Orbán-kormány idején elszámoltatási biztos volt, és leginkább arról lehet ismert, hogy e munkakörben semmilyen érdemi tevékenységet nem végzett, hülyeségeket viszont annál inkább beszélt. Ezen szokását mostanra sem vetkőzte le a fideszes országgyűlési képviselő, a mai sajtótájékoztatón ugyanis a nagyérdemű tudtára adta, hogy Sorosék áskálódnak; Magyarország a Soros-terv útjában áll; Magyarország ellen Soros György lobbistái áskálódnak; 2017 első felében megélénkült a Magyarország elleni támadás; Sorosék egymillió migránst szeretnének Európában telepíteni; a magyar kormány elképzelései ellentétesek Soros politikai céljaival; Soros találkozót szervez Brüsszelben Magyarország ellen.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/cs%C3%B3k.jpg
Apró kis bakik még előfordulnak a közpénzek elköltése körül, de szerencsére itt van nekünk
megint Budai Gyula dinnyebiztos, aki szemrebbenés nélkül letagad bármit. Vagy szemrebbenés nélkül állít bármit, ha a parancs arról szól. Most éppen a Szövetség a Nemzetért Alapítvány hangzatos és szokásosan patetikus nevet viselő civil (kb. annyira civil, mint a CÖF) szervezet körül kezdett kínosodni a helyzet. A Fidesz egykori hátországaként működő szervezetnek ismeretlen okból 320 millió forintot öntött a nyakába a HungaroControl nevű, állami tulajdonban lévő cég. A 320 millióból 312 milliót azon nyomban tovább is utaltak egy Magno Studió nevű, 3 milliós alaptőkével büszkélkedő, alig két – akkor még csak egy – éve működő kft-nek, bármiféle előzetes teljesítés nélkül. A könyvvizsgálói jelentés aggályosnak tartja a dolgot és kétségesnek látja a teljesülést és azt javasolja, hogy a Szövetség a Nemzetért Alapítvány készüljön fel arra, hogy vissza kell fizetniük a 320 milliót. Itt jön a képbe Budai Gyula, aki olyan, mintha Németh Szilárd és Kósa Lajos szerelemgyermeke lenne, akit végül Mészáros Lőrinc nevelt fel. Budai szerint a Szövetség a Nemzetért Alapítvány nem kormányközeli, a HungaroControl pedig azt támogat, akit akar. A ház már ég, de a pofájukon a bőr még nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.