Üvegzsebet hirdet a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft., mégis hallgat arról, pontosan milyen munkára fizet havi 750 ezer forintot volt vezetőjének. Az Erzsébet táborok fő szervezője, Hornyák Tibor bevallása szerint ugyanis részben ebből a pénzből állta a balatoni luxusvilla bérlését, amíg rászoruló gyerekeket táboroztatását szervezte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
hülye alattvalók! Mi közük ahhoz, h a befizetett adójukat mire költik el?
Equus
hülye alattvalók! Mi közük ahhoz, h a befizetett adójukat mire költik el?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/14/olvasoi-level-szanalmas-hogy-a-magyar-politikai-elit-mennyire-felulfertozodott-ezekkel-az-ehes-disznokkal/
Olvasói levél: Szánalmas, hogy a magyar politikai elit mennyire felülfertőződött ezekkel az éhes
disznókkal.Hornyák Tibor innentől nálam egyenrangú azon magyar politikusokkal, akiknek van bőr a pofájukon. Odatehetjük azon majom mellé, aki a műemlék cipőkbe köpött, majd nagyon
megbánta, vagy a másik mellé, aki szerint 47 ezer forintból meg lehet élni havonta. Bele sem gondolok abba, hogy mit érez az, aki tényleg ennyiből él meg, miközben a választott
képviselő meg több mint két havi apanázst költött el csak lakhatásra, egy luxusszállóban,
egyetlen napra. Mondjuk, azt a luxusmotelt is szívesen megnézném, amelyik napi 110 ezer forintot merészel nálunk elkérni a szolgáltatásaiért. Nem heti, nem havi, hanem napi.
Valahogy szánalmas, hogy a magyar politikai elit mennyire felülfertőződött manapság ezekkel az éhes disznókkal. Tényleg egyik-másik olyan, mint egy-egy figura a John Halas rendezte, George Orwell írta „Állatfarm”-ból.
Clavigo
Ahogy ezt a csávót elnézem,,,,,,az a havi 750 e.. nem munkabér,,hanem csak simán kosztpénz.Különben is ,,,,mi közünk hozzá...Még nem reggeliztem,,nincs még mit kihánynom.
Eladott Ország
Valójában nem lenne ez ügy, ha például Gattyán György bérelte volna ki a nyaralót. Ember nem foglalkozna vele. De nem ő bérelte, hanem egy közpénzből fizetett humán erőforrás, aki havi kétmilliót keres a jóságával. Ráadásul a szintén közpénzből működő Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. is fizet az úrnak havi 750 ezer forintot, csak azt nem hajlandóak elárulni, hogy miért és mire. Értékes – és főleg nagyon drága – munkaerő lehet Hornyák. És akkor gondoljunk bele, a különféle részben, vagy egészben közpénzből működő szervezetek, sportklubok, KHT-k és egyéb, gyakorlatilag ellenőrizhetetlenül gazdálkodó szervezetek mi pénzeket fizetnek ki, amiről nem is tudunk, ha csak ki nem pattan valamelyik ügy. Isteni szerencse, hogy a kormánypárt ennyire korrekt és üvegzsebbel ékes, mert mi lenne, ha nem ilyenek lennének? Na ugye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.