Napokon belül letölti büntetését Kulcsár Attila, aki jogerősen öt évet kapott, de beszámították az előzetesben, házi őrizetben, lakhelyelhagyási tilalom alatt töltött időt is. Így végül öt hétre kellett bevonulnia egy fővárosi büntetés-végrehajtási intézetbe fennmaradt büntetése letöltésére – írja a Magyar Időkre hivatkozva a 24.hu.

A 2003-ban kipattant brókerbotrány elsőrendű vádlottját korábban hat év hat hónapra ítélték, de büntetését a megismételt elsőfokú eljárásban, márciusban – más vádlottakhoz hasonlóan – enyhítette a táblabíróság. A másodrendű vádlott Kerék Csaba kilenc hónappal három évre.

(24.hu)

Címlapkép: Youtube

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyre többen vannak azon a véleményen kis Hazánkban, hogy itt lopni csak nagy tételben érdemes! Meddig maradunk következmények nélküli ország? "Hogy megértsék végre baloldali, liberális és konzervatív barátaim, mi is történik itt, két kulcsszót adok a megfejtéshez: hűbéri rendszer és rendi társadalom. A hűbéri rendszer lényege az, hogy aki megszerzi a hatalmat, az ország, vagy tartomány javait magánvagyonként bírja és kezeli. Cserében védelmet ígér az alattvalóinak. (...) A hűbériség természetes velejárója a kegy és annak megvonása. Kiket enged be az uralkodó az országba, kiknek ad menlevelet, birtokot, kiváltságokat, és kiket űz ki. Kunok, jászok és egyes multik kiváltságokat kapnak, a szaracénokat meg a civileket kiűzik, a kegyben nem részesülő céheket feloszlatják, a bankokat és a reklámot megadóztatják.”
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez a magyar (i)gazság szolgáltatás ...
Clavigo
Muha-ha-ha-ha...Éppen hogy csak ki nem tüntették.8 mrd-s kár?? Bagatell ...
Clavigo
@papa.49: :) :))) ...és még a mi Flórinkat " basztatják " sz@ros másfél mrd-ért ??..Abszurd..:)DDD :) :)
Eladott Ország
Egyre többen vannak azon a véleményen kis Hazánkban, hogy itt lopni csak nagy tételben érdemes! Meddig maradunk következmények nélküli ország? "Hogy megértsék végre baloldali, liberális és konzervatív barátaim, mi is történik itt, két kulcsszót adok a megfejtéshez: hűbéri rendszer és rendi társadalom. A hűbéri rendszer lényege az, hogy aki megszerzi a hatalmat, az ország, vagy tartomány javait magánvagyonként bírja és kezeli. Cserében védelmet ígér az alattvalóinak. (...) A hűbériség természetes velejárója a kegy és annak megvonása. Kiket enged be az uralkodó az országba, kiknek ad menlevelet, birtokot, kiváltságokat, és kiket űz ki. Kunok, jászok és egyes multik kiváltságokat kapnak, a szaracénokat meg a civileket kiűzik, a kegyben nem részesülő céheket feloszlatják, a bankokat és a reklámot megadóztatják.”
papa.49
@Clavigo: De ha jobban belenézünk a dologba a Tátrait olyasmiért csukták le most ami MEG SE TÖRTÉNT !!!
Ott vagyunk már ahol a ,,gondolatot is büntetik,, ??? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cefi
@Clavigo: 07.51. Ami késik, nem múlik.
papa.49
@Cefi: Addig amíg a csutigörény uralkodik biztos hogy a haja szála se görbülhet a flórinak !!!
jancsipapa
@papa.49: Ez inkább jogszolgáltatás . Az igazsághoz nincs köze ...
solidedge
Gondolom mivel sok politikus volt érintett az ügyben kompromisszum született. Kulcsár befogja a pofáját, cserébe enyhe büntetést kap.
Eladott Ország
@papa.49: ma,07:57 Ha nem a mi kutyánk kölyke, ha nem egy alomból valók, akkor a gondolatot is bünteti, a csúti cigány és bandája.
wagabund
@Eladott Ország: ..." itt lopni csak nagy tételben érdemes! "...ezt az axiómát tízmillió ember tudja..csak az utca emberének nincs honnan...sem bátorsága, sem kapcsolata, sem húsosfazeka...

nos ezt figyelmbe véve kedve sincs, még háborogni sem az egyszerű dolgos embernek...már a piacon sem vesznek össze vásárlás közben beszélgetve, csak legyintenek, aztán otthagyják a még morgolódót...

azt mondta tegnap egy megmondóember a tévében, hogy azért nem mennek az emberek az utcára, mert nyaralnak...majd ősszel...

erre a kőműves segédmunkásra meg már nem is emlékeznek...
justhpeter
Így lehet nevetségessé tenni a bíróságokat kormányilag.
Zeta
Arról a házőrizetŕől sem biztos, hogy lesz
Olyan emléke, amitől elborzadna.
Meg a vagyonelkobzás, hát az sem fogja
tönkre vágni
wagabund
@Zeta: pedig a büntetés célja, hogy elrettentse a bűnözéstől a még nem bűnözőket(bár igény az lenne rá), és hatásosan bűnhődjön a már bűn útjára lépett bárányka...

hááát...nem tudom..
karma1
Ezt a csusztatos nyavalyas cikket... Nemcsak 5 hetet ult le, te szerencsetlen firkasz, hanem osszeszamoltak neki az elozetest, vizsgalatit, mindent! Leulte, amit kellett...
Azert azzal egyutt "csodalatos" egy igazsagugye van Magyarorszagnak...
Zeta
@wagabund: lehet, ha lett volna megfelelő bünterés, akkor is későn lett volna! Azóta nálunk történt egy pár hasonló eset- Qestor, Budapest bank- csínytevés, kissé nagyobb összegre, de egyenlőre, a jelenlegi állás szerint, hasonló büntetés mellett!
Büntetni nálunk nem sikerült, talán ártatlan embereket- Császiékat!
papa.49
@karma1: Egyszer már van vagy 4,5 éve láttam egy Mercit parkolni az egyik utcában a Belvárosban, mellette álldogált egy erősen etnikumos kinézetű kb. 160cm magas pacák, meg 3 rendőr, kedélyesen beszélgettek, a Merci lehetett úgy 1,2 éves kb. 20-30 millás... Mikor hazaértem az interneten rátaláltam ki a pacák, mert ismerős volt valahonnan, hát ez a koma volt az... Gondolom akkor is éppen házi őrizetben volt, csak ,,kimenős,, lehetett ...
Ennyit a ,,beszámolt büntijéről !!!
wagabund
@Zeta: na igen..ez a példa sajnos jó példa...Sajnos minden rendszernek vannak vesztesei...mint most Császi(is)
Béla333
Azért a sok-sok milliárdnyi ellopott pénzért igazán csekély ez a kis büntetés.
Az hogy a lakását nem hagyhatja el, az sem igazán büntetés, de az, hogy a várost (Budapestet) nem hagyhatja el, az meg már teljesen nevetséges!
De ez a politikai "elit" érintettsége miatt, (azért hogy Kulcsár fogja be a száját) születhetett ilyen mocskos ítélet.:

"Végül a politikához közel állók közül senki nem került bíróság elé a ma is tartó büntetőügyben. Ezt politikus- és jogászkörökben is sokan annak tulajdonítják, hogy paktum születhetett a politikai ellenfelek között. Ugyanis „blokkolódtak büntetőügyek a fideszes mutyik ügyében, de nem indultak eljárások vezető MSZP-s, SZDSZ-es politikusok, holdudvaroncok ellen sem.”
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

És még vitatkozni kell itt a sok áldemokratával azon, hogy miért nem szeretném a Fidesz után a korábbi évtizedekben velük összejátszó MSZP-t vagy a DK-t a hatalom közelében sem látni!
Zeta
@papa.49: igen , ezt mar hallottam, hogy gyakran lehetett látni az éjszakában is!
Zeta
@Béla333: mekyik párt ép még, melyik nem kötött még a háttérben vmilyen paktumot? Ezt tudni, nagyon bennfentesnek kell lenni.
Béla333
@Zeta: 19.14
Valóban nem tudhatjuk, hogy ki kivel kavar a háttérben, minössze annyit tudhatunk, hogy az elmúlt évtizedekben egymást kormányon váltogató Fidesz-MSZP és a DK jelentős része a hátunk mögött összejátszva közösen lopták szét az országot, a lopott cuccot elosztva egymás között.
Azért ez elég komoly indok, hogy ezeket többé ne engedjük a hatalom közelébe se, nem?
papa.49
@Zeta: Na most már csak az a kérdés ,,milyen őrizetben volt is a csávó,, amit most nagyvonalúan beszámoltak neki ???
Equus
Kovács Mari néni 75 évvel a hátán, minimálnyugdíjjal a zsebében, kivilágítatlan biciklivel hazafelé tart, a bicóra felkötzött 6,5 kg rőzsével, amit a közeli erdőben szedett össze. Megfogják. Tulajdon elleni szabálysértés, közlekedési szabálysértés (nem volt rajta láthatósági mellény) halmazati büntetés 60.000 Ft vagy 40 nap elzárás...
ahham... magyarosch jogszolgáltatás.
Kínában már 6-szor kaszáltak volna füvet kulcsár úr sírjáról.
Béla333
@Equus: 12.55
Tényleg nem akarlak szekálni, de ha (helyesen) ilyen egészséges az igazságérzeted, akkor miért nem látod, hogy ez az enyhe büntetést azért kapta a Kulcsár, mert közreműködött abban, hogy a bűncselekményből hasznot húzó politikusokat egyik oldalon sem nevezte meg! Magyarán tartotta a pofáját!
Akkor ki is az igazi bűnös?
Equus
@Béla333: ebben nincs vita közöttünk.
Béla333
@Equus: 13.43
Akkor már csak azt kell kitalálni, hogy ilyen politikai garnitúrát szeretnénk-e, vagy el kell zargatni az egészet a ...-ba?!
Mert azt ne gondolja senki, hogy az aki egyszer már lopott a közösből, bármikor is azt fogja mondani, ha lehetősége adódik rá, hogy köszönöm szépen, de én már jól laktam, én ezt már nem lopom el!
Aki ilyet állít, az nem ismeri az emberi természetet!
Ha egyszer ellopta a közöst, ellopja másodszor is, ha lehetősége lesz rá és ha nagyon úgy néz ki, hogy nem kell félni a büntetéstől.
Tehát a köz szolgájának nem való!
Szerintem!
Béla333
"Kulcsár Attila büntetett zalaegerszegi pénzváltóból lett K&H-s sztárbróker nyomozati vallomásaiban megemlítette Puch László akkori MSZP-s pártpénzgurut, illetve Baja Ferencet, mint akik részesültek a feketepénzekből. Semmi okunk azt hinni, hogy a simlis Kulcsár minden szava szentírás (éppenséggel ellenkezőjét föltételezni sincs). A jegyzőkönyvbe mondottaknál azonban gyengébb állítások is szolgáltatták már okot nyomozás elrendelésére.
...A Kulcsár-féle vádiratban pedig nem emlegettek politikus kedvezményezetteket – semmilyen színűeket egyébként.
A húszmilliárdos sikkasztási ügy, számos eljárási gubanc után a mai napig első fokon folyik a bíróságon, az eltűnt pénz nyomát nem is különösebben keresték a nyomozók."
atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/

Mocskos politikusok, mocskos politika!
Eladott Ország
@justhpeter: Ma nekem, holnap neked elv érvényesül. Nem bántják egymást. Ezek ugyanazok.
youtu.be/-T-ivj7lqk0
Bródy János - Ezek ugyanazok
bence
Semmi az övé ahhoz képest , amit Mészáros és a falubéli jó barátja összelopott !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.