Innentől kezdve maximum hetei vannak hátra Botkának. Mármint politikai értelemben. Megbukott a Botka-féle kirekesztő tempó. Széles körű összefogásra van szükség. Ma olyan dolog történt az MSZP Országos Választási Bizottságának ülésén, amire senki nem számított. Tóth József szembement Botka Lászlóval, és kiállt az összefogás mellett – értesült az MSZP-közeli Sztárklikk. Ugyanerről ír a zoom.hu is, saját forrásokra hivatkozva. A Zoom.hu úgy fogalmaz: kisebb botrányba fulladt az MSZP Országos Választási Bizottságának (OVB) mai ülése Budapesten. A lapnak több forrás is megerősítette, hogy Tóth József keményen nekiment Botka Lászlónak. Tóth József és Botka László A XIII. kerületi polgármester kiállt a demokratikus pártok összefogása mellett, és azt kérte Botkától, hogy változtassa meg az ezzel kapcsolatos kirekesztő politikáját. Mint ismert: Botka hónapok óta azzal haknizik, hogy a második legnagyobb baloldali párt, a 400 ezer szavazóval rendelkező DK legitim elnökével...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Szeretném azt hinni, hogy ami mostanában a MSZP-nél, illetve a baloldali ellenzéki pártoknál folyik az csupán a Fidesz megtévesztését szolgáló, taktikázás, machináció része.
Ha nem így lenne, és a mostani történések nem az előre kigondolt terv részei, hanem a valódi állapotot mutatják, akkor nekünk magyaroknak, pestiesen szólva "annyi".
Nessy
Jó magyar szokás! Ha már hárman vannak, pártot alapítanak, aztán hárman hat fele húznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.