Végre világos, tiszta beszéd! Vajon eljut az érintettek tudatáig? Végre világos, tiszta beszéd! Vajon eljut az érintettek tudatáig? Hétfő este Kuncze Gábor (korábbi SZDSZ-elnök) és Kovács Zoltán (Élet és Irodalom-főszerkesztő) voltak Kálmán Olga műsorának vendégei. Az adásban szóba került a baloldali összefogás küllői közé botot dugó Botka László, aki fél éve játssza a kirekesztő tempót, hogy kivel nem akar együttműköni, miközben az MSZP elképesztő mélyrepülésben van. Kuncze Gábor világossá tette: bármit dadogjanak a különböző megmondóemberek, a jelenlegi választási törvény egyszerűen kikényszeríti az összefogást. Ha nem működnek együtt, akkor marad a jelenlegi kormány. Ha egyáltalán nem működnek együtt, akkor kétharmaddal marad Orbán.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kuncze téved: "a jelenlegi választási törvény egyszerűen kikényszeríti az összefogást". Nem nem kényszeríti ki, csak Őfeneségével szemben összefogásra lenne, mondom LENNE szükség, ha győzni, mondom GYŐZNI akarnak! Ebből egyik sem adott! =))
karma1
@RonaGyuri: Akkor megiscsak kikenyszeriti... Na jo, legyen Neked igazad: kikenyszeriteNE'...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.