Balesetek, műszaki mentés, valamint aszfaltozás miatt több autópályán is kilométeres torlódás alakult ki péntek kora délutánra.

 Több autópályán is kilométeres a dugó
Illusztráció: Pixabay

Az Útinform oldala szerint az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Tárnok térségében, a 23-as kilométer előtt korábban egy motoros és két személyautó összeütközött. A helyszínelést már befejezték, így a sérült járművek a leálló sávon állnak. A helyszín mellett elhaladók indokolatlan lassítása és a rendkívül erős forgalom miatt azonban egyre nagyobb a torlódás.

Az M1-es elválási csomópontjáig, az M7-es 11-es kilométeréig összefüggő, araszoló kocsisor halad a tó felé.

Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 35-ös kilométernél Inárcs térségében csúszott egymásba két személyautó. Rövid idő alatt három kilométeres torlódás alakult ki.

Az M3-as autópályán, Budapest felé a 46-os kilométernél aszfaltozás miatt van sávzárás. Ott is több kilométeres a kocsisor.

Szintén torlódásra kell készülni az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, a 120-as kilométernél, Győr térségében. Ott egy kamion műszaki mentése miatt zárták le a külső sávot – olvasható az Útinform oldalán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. February 21., 15:43
Kútba esett és meghalt egy idős férfi Csörögön
Itthon - 2019. February 21., 14:09
Durva lehűlés jön, mínusz 10 fok is lehet
Itthon - 2019. February 21., 12:39
Egyre több a melanómás megbetegedés