Sok éven át az volt a legmegvetendőbb szülő, aki képes volt arra, hogy hagyja álomba sírni a babáját. A helyzet ma már finomodott, de még mindig óriási lelkifurdalással jár, ha erre vetemedünk nem szülők, még nem szülők kedvéért: az álomba sírás az a folyamat, amikor a gyerek bőg, a szülő nem veszi fel, és a gyerek addig bömböl, míg végül a saját sírásába fárad bele, és ettől nagy nehezen elalszik.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@1magyar: Én arra gondoltam amikor otthon vannak és " hadd vegyem fel egy kicsit olyan édi, meg jön a mami is az is felveszi, na meg sok anyukának jobb ha fel van véve mert nyugodtan tud beszélgetni .
qxy
Tudod, nagyon szeretem a gyerekeket. sokat neveltem fel. sok gyerek meg fordult nálam Ez volt a munkám. 3 napostól a hat hónaposig. Négy öt gyerek egyszerre. Fél év, és mehettek tovább.
1magyar
@qxy: Én azt sem tartom rossznak, az én gyerekem azt mondta mindig: olyan jó itt anyával, mert anya a biztonság.Kicsi korukban sok mindentől félnek még.
qxy
@1magyar: Nagyon fontos, de sokan nem tudják. kis apróság.- Ha nagyon kicsi a gyerek és meg hallja az első ég zengést, vagy villámot is lát. Ha az anya kezébe van magához öleli, kis puszik a kis homlokára, halk nyugtató "anya hangja" ( az nagyon fontos) Ez rögzűl a kicsibe és soha nem fog félni a dörög, villámlik. Jót alszik, nem zavarja. Csak ennyi az egész. ilyen a fürdetés, mosdás öltözés,stb. mindenre van kis apró amitől álom az egész.
1magyar
@qxy: Nekem nagyon jó gyerekem volt, nem hisztizett, nem volt vele semmi gond. Igaz ha valamit akart és nem lehetett, mindig megmagyaráztam miért nem. Persze az ő értelmi szintjén mindig.
qxy
@1magyar: Igy is kell. Te is ügyes vagy. Ez van Nem tehetünk arról hogy tökéletesek vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.