Orbán Viktor Tusványoson már pedzegette, hogy nem fogják szó nélkül hagyni az ellenzéi újságírók, riporterek működését. Sokat nem is vártak bevetették a nagy ágyút a Fidelitast. Az ifjú fideszesek természetesen megint hozták a színvonalat. Ha már terrorcselekmény történt akkor úgy gondolták, hogy itt a legjobb lehetőség, beleszállni Kálmán Olgába. “A Fidelitas megdöbbenéssel értesült, hogy Kálmán Olga a barcelonai, 13 halálos áldozatot követelő terrortámadás napján a Hír TV Egyenesen című műsorában arról beszélt, hogy valójában a magyar határt védő rendőrök és katonák bánásmódja radikalizálja a nyugat-európai muzulmánokat. A Fidelitas felháborítónak tartja, hogy a Hír TV műsorvezetője ilyen szavakkal illesse a határainkat védelmező magyar rendőröket és katonákat. Felszólítjuk Kálmán Olgát és a Hír TV-t, hogy kérjenek bocsánatot a megsértett és megvádolt testületek tagjaitól! A műsorvezetőnek és csatornájának világossá kell tennie, hogy az iszlamista terrorizmus olyan veszély,...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Én is "megdöbbenéssel értesültem"...hogy egy ilyen parazita, nulla értékű gittegylet, mint a Fildelitf@sz még létezik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Így lesznek a kis hüjjékből nagy hüjjék... :)
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: A kis köcsögökböl nagy kancsók?
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Majd meg látjuk ősszel. Martens kipucolva, vipera rendben...
Nessy
Ajánlom, hogy az ifjak olvassanak néha híreket a neten is, ne csak királyi médiából tájékozódjanak! A merénylők, ha jól tudom, egy kivételével itt élő uniós állampolgárok voltak. Ergo, nem most érkezett "migráncsok".
namihami
Ez ugyanaz, mint a már a múltkor megismert garnitúra? Erős kétségeim vannak, hogy találhatnak-e még egy olyan balf@sz brigádot, mint azok voltak. Bár az elődöket elnézve, elég sűrű a felhozatal.
Csupa kis-Kósa, kis-Rezsi, kis-Selmeczi (mert lányok is voltak, ne legyünk hímsoviniszták, hülye libák is vannak közöttük) és elődeik-utódaik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.