A Szent Istváni állam politikai vezetésének teljesítménye a mai szellemi elit számára is fontos viszonyítási pont – hangsúlyozta Kövér László a Magyar Idők holnapi számában olvasható ünnepi interjúban. Az Országgyűlés elnöke kontinensünk jövője kapcsán kétségesnek nevezte az Európai Unió hosszú távú fennmaradását. Ugyanakkor kifejtette: Magyarország abban érdekelt, hogy az unió megreformált, erős nemzetállamokra épülő közösségként tovább éljen. Kövér László úgy véli, az európai demokratikus elitek jelentős része annak a globális háttérhatalomnak az ügynöke, amelynek a most zajló folyamat az érdeke. Szerinte ebbe a körbe tartozik Soros György is, akit a jövő évi magyar parlamenti választásokkal összefüggésben az ellenzék egyik meghatározó szereplőjének nevezett. Az amerikai spekulánst tekinti a nagyobb ellenfélnek, de – mint fogalmazott – „a régi harcostársat”, Simicska Lajost sem akarja lebecsülni. A házelnök kitért arra is, hogy a józan ész alapján elképzelhetetlen, hogy ne...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kövér? Legyintettem egyet, oszt' jó napot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Kikre gondolhatott vajon ,ez az apaszamár,,,,mikor a "" mai szellemi elitről " tett említést ??
quadrocopter
Kövér? Legyintettem egyet, oszt' jó napot!
volvós
@Clavigo: 19:12

hát az L.Simonra...a patkányra !!
Nessy
@Clavigo: A szövegér alapul véve saját magukra és haverjaikra, élükön Lőrinc baráttal.
Equus
ha bekövetkezne a csoda, vesztenének a választásokon, az utolsó két hetüket az adatmegsemmisítéssel töltenék. Átadáskor csak a portás lenne, aki az üres irodákat adná át az utódoknak, mert ezek még a bútorokat is széthordanák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.