A török férfi és a román nő egy kamionnal próbáltak átjutni a határon.

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2017. augusztus 18-án, 12 óra 20 perckor egy kamion vezetőjeként egy török férfi és utasként egy román nő próbált átjutni. Az ellenőrzés során azonban kiderült, hogy a német hatóságok mindkettőjüket körözik emberkereskedelem és embercsempészet bűncselekmények elkövetése miatt. A Gyulai Rendőrkapitányság a 19 éves nőt és a 43 éves férfit bűnügyi őrizetbe vette és értesítette a körözésüket elrendelő hatóságot – írja a Police.hu.

Emberkereskedőket fogtak Gyulán

Fotó és címlapkép: Police.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Én igazából arra a listára lennék kíváncsi, hogy a "Viktor és a Haverok" Magyarországon felettéb népszerű maffiózó popegyüttes kikkel kereskedik a magyarok pénzén, "Letelepedési államkötvény" címszó alatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Mások nyomorát, kiszolgáltatottságát kihasználó rohadt szemét bűnözők! Csak gratulálni tudok az ilyen hírekhez!
maci0427
@Cicamama55: Így igaz ahogyan írod ! Mások nyomorát, kiszolgáltatottságát kihasználó rohadt szemét , aljas mocsok bűnözők! Szép "színes" egyéniségek !
TASzSz
Lógó csecsű cigány nő meg a pohos ura!
karma1
@vladimir putin: Draga Putyin Elvtars! Ugyanezt mondogatom minden forumon, ahol lehet: tessenek mar osszehasonlitani azt a ket listat, amit egyszer az Interpol adott ki nemzetkozi korozesre es a letelepedesi listan szereploket...
Ha csak egyetlen nev is szerepel mind a ket listan, akkor maris lehetne a vezetoszarat eloszor polt peter elvtarsra es utana orban elvtarsra es tarsaira is...!
karma1
@Cicamama55: Raadasul a sajat fajtaja nyomorat hasznaljak ki... Ok is menekultek volna, ha nem lattak volna jobb uzletet az embercsempeszetben...
Gratula a hatosagoknak, rovid uton adjak ki oket a korozo"knek...
nezelodo
Na megint lerománozták a Vitya hűséges szavazóját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.