Az egész országot sújtja a háziorvoshiány; a választási rendszer átalakítására tett javaslatot a Momentum; öt hét börtön után ki fog szabadulni az öt évet kapott Kulcsár Attila; „Mészáros Lőrinc” betonszarkofággal tuningolja föl a Szalajka-völgyet; a sorosozó Semjén Zsolt számára Izrael a példa; egy magyar sérültje van a barcelonai terrortámadásnak – az államtitkár migránsozott is egy jót; Gulyás Gergely közvetve elismerte, hogy a Mészáros-Tiborcz-érdekkör százmilliárd forint fölött nyer el EU-s közbeszerzéseket; Kövér László szerint a Fidesz még nem nyerte meg a 2018-as választást, de meg fogja; Semjén Zsolt fölszólította saját magát, hogy a kormány félmilliárdért tájékoztatási kampányt indítson a Vajdaságban – pénteki hírösszefoglalónk.

(Forrás: Budapest Beacon)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Anyám! Csak kapkodom a fejem ennyi elképesztően sok "okos"ember láttán...
Kedvenc szomszédasszonyom erre azt mondaná,hogy:-na,most hova sz@rjak,hogy el ne lopják?!
CsipkeRózsa
Ez a Semjén már teljesen meghülyült, hol üldözik a magyarokat, kiket kell emiatt közülük befogadnunk? Miért kell Izraelre hivatkoznia?
csipetke
@CsipkeRózsa: Már megettem a kenyerem haját,izé,a javát,már az átkosban is nagylány voltam,jónéhány kormány ténykedését végignéztem,de mindegyik az előző kormányra fogta az általuk elcseszett dolgokat.Kivéve Kádárt,mert ő kire fogott volna bármit is?De ezek tökélyre fejlesztették ezt a dolgot.Nem emlékszem rá,hogy ezek közül bármelyik is mondott volna olyasmit,hogy x,vagy y dologról mi tehetünk emberek.Viszont nagymesterei a bűnbakkeresésnek.
Nessy
De a kutyamindenit! Arra van pénz, hogy a vajdaságban is "szavazatokat vásároljanak", de az itthoni problémák oldják meg magukat!
Igaz, itthon elég a propaganda, meg az Erzsébet utalvány, amin természetesen jó pár haver nyer milliárdokat!
Na, hívek, jöhet a hozsanna, meg a karácsonyi élelmiszer csomag a Nemzetbiztonságot fenyegető civilszervezetektől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél