Van, amiről még ma sem beszélhetünk nyíltan. Azért nem, mert vannak gazemberek, akik olyasféle köntösbe bújtatják tetteiket, amit ha leveszünk róluk, minket vádolnak be a lemeztelenítéssel, nem pedig őket a bűneik takargatásával. A pénteki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányhatározat Semjén Zsolt aláírásával, amely felhívja Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettest, hogy a Bethlen Gábor Alap közreműködésével nyújtson 500 milliós támogatást Magyar Szó Lapkiadó Kft.-nek a vajdasági magyarok anyanyelvű tájékoztatására. A kampányba a Magyar Nemzeti Tanácsot is bevonják. Bár a kormányhatározat nem jelöli meg, hogy pontosan milyen jellegű tájékoztatásról van szó, de nemrég Erdélyben az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács indított kampányt azért, hogy az ott élő magyarok közül minél többen regisztráljanak a 2018-as magyarországi választásokra – adta hírül a 444.hu.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Semjén! Szakadt volna az a tapló orbán-szarszagú fejed abba jó kurva anyádba. Tömören ennyi.
Cefi
Semjén! Szakadt volna az a tapló orbán-szarszagú fejed abba jó kurva anyádba. Tömören ennyi.
quadrocopter
Itthon nem működnek a kőrházak, vagy csak alig, de adófizetői milliárdok mentek ki, választási politikai célokra!
papa.49
A semjénnek az a feladata, hogy biztosítsa a csutigörény számára a szavazókat, gondolom ez is pártfeladat, mint anno 2010 előtt is volt a Gyurcsány totális lejáratása !!!
dr. prédikátor
Tömjén lófasz! !!! Bzd meg a jó kurva anyádat te mocsok geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.