Az ATV “Egyenes beszéd” műsorának Magyar Bálint volt a vendége. A házigazdával az orbáni rendszer jellemző vonásairól, a korrupcióról, a maffiaállam kialakításáról, Mészáros Lőrinc és a többiek meggazdagodásáról beszélgettek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Cefi: @quadrocopter: @Horizont: Elsősorban nem az a baj, hogy teszi, hanem az, hogy TEHETI.
Béla333
Magyar Bálin hitelességével gond van! Azzal van gond!
Ha a maffiás könyvében legalább 1-2 fejezetben beszámolt volna a korábbi pártja korrupciós ügyeiről is, arról, hogy hogyan ment a háttérben az ellopott közpénzek osztogatása éppen azzal a Fidesszel, amelyiket most azért ekéz, mert (lehet) hogy most a Fidesz nem oszt a lopott vagyonkából a volt haveroknak?! Nos ha erről is őszintén beszámolna, úgy igen, el lehetni hinni neki amit mond, de ez az egyoldalú igazságosztás nem teszi hitelessé őt:
pl.:
"Az egyik olyan eset, amivel kapcsolatban több forrásunk is egybehangzóan állította: minden magyar párt érintett volt, ezért is ült el hamar a botrány idehaza. A "Strabag-ügy" nem is Magyarországon pattant ki: a 2006-os osztrák parlamenti választások idején számolt be a Profil osztrák magazin arról, hogy a Strabag üzleti előnyszerzés céljából magyar pártoknak adott adományokat eurómilliós nagyságrendben, egy PR-cégen keresztül. A lap szerint az Eurocontact nevű cég 2003-2005 között szisztematikusan kereste meg a magyar parlamenti pártokat, a dokumentumokban az M5-ös, M35-ös, M0-ás, M7-es autópályákról, a 4-es metróról és egy budapesti kórházról volt szó. A Strabag ebben az időben több ezekhez kapcsolódó közbeszerzésen nyert megbízást. A Profil azt írta, az akkor kormányzó MSZP-SZDSZ között egy 11 millió eurós adományt 8-3 arányban kellett elosztani (ez volt a híres Blumen, Vogel, azaz virágok és madarak minősítés), a kórházépítés kapcsán pedig a Fidesz budapesti szervezetének jutott állítólag pénz. A magyar pártok egyhangúlag minősítették "az osztrák politikai folklór részének" az ügyet."
hirszerzo.hu/hirek/2010/9/28/20100927_partok_korrupcio_kampanyfinanszirozas

Most akkor mi is van?
bakegya
TÉNY-hazatolta felcsutkára a tolvajpáros egész Magyarországot-MINDENT LEBETONOZTAK ORSOSÉK A PEREPUTTYNAK-MIKÖZBE A GYEREKEINK KÉTDIPLOMÁVAL IS KÖZMUNKÁN VANNAK-de ha így gazdagítja magát ez a here maffia,akkor rabszolgára degragálódik MAGYARORSZÁG -KIHALÁSIG.
MÉRGEZŐ PÁROS EZ-az már igaz-
cikicakk55
@Béla333: Ezt Magyar Bálint nélkül is tudja az ország értelmesebb fele.Sőt,szerintem maguk a fideSS szavazók és haverok is tudják.A Hír tv-ben meg minden nap megy ez az adás,így bizony azt kell elővenni akit tudnak.Ettől még magyar Bálint semmivel nem lett jobb ember a szemünkbe.A hitelességét meg nem tőle tudjuk,mert most ez éppen igaz. Amint bakegya is írta,ezek nagyon bebetonozták magukat.Ahhoz,hogy ezt a betont feltörjék az ellenzéknek össze kéne fogni,de nem teszik,mert félnek.Féltik a zsíros kis állásukat a parlamentben,a párjukban.Még mindig biztosabb egy 5-800.000 ft-os fizetés képviselőként,mint beugrani egy bizonytalan összefogásba.Ezt az országot az ellenzék nem tudja megmenteni ha ilyen marad a hozzáállásuk.
cikicakk55
@cikicakk55: Bocsánat, ATV-t akartam írni,bár teljesen mindegy,mert elég hiteltelen mind a kettő..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.