Tiffán Zsolt, a sajátjait is „maffiózónak” nevező, minősíthetetlen stílusú írásairól elhíresült “hébér úr” már Seszták Miklós fejlesztési miniszternél is betette a kiskaput, így már az Ős-Dráva Program megvalósításával kapcsolatos feladatok irányításáért és összehangolásáért felelős miniszteri biztosi megbízatása is megszűnt. Tiffán körül elfogyott a levegő. Időközben esténként rájött az őszinteségi roham –az okait most ne keressük—és furcsákat írogatott a közösségi oldalára. Egyik gyöngyszem: “Helyosztás zajlik: egyszer ez, egyszer az az erős ember. Ha valaki persona non grata, akkor társai az ellenzéki sajtó segítségével próbálják lejáratni. ” (….) “Táskahordozók világa lettünk, amelyben „polkorrekt” fiúk utasítanak rendre az ilyen írások miatt.” Az útja egyenesen vezetett a politikai megsemmisülésig. Először leváltották a Fidesz megyei választmánya éléről, majd a választókerülete élére is más került. A kegyelemdöfést Sesztáktól kapta. Így nagy valószínűséggel jövőre marad a...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Horizont: Na, ez be fog kovetkezni, fokeppen 2020 utan, amikor nem jon majd a penz, es nem hizik tovabb a bankszamla. Abbol kell majd gazdalkodni, amit eddig osszeloptak.
Veleda
@Horizont: Azért még működik a villánykövesdi bor(fidesz)maffia. :)
karma1
@Horizont: Na, ez be fog kovetkezni, fokeppen 2020 utan, amikor nem jon majd a penz, es nem hizik tovabb a bankszamla. Abbol kell majd gazdalkodni, amit eddig osszeloptak.
Veleda
@Horizont: Nem hagyja, erre vannak azok a bizonyos összeköttetések:)
tudode
Megfizethetetlen ezt a POLITIKAI KALANDORT szolgálni, akár barátjának lenni, mert AKI SZÓVÁ MERÉSZELI KÖREIBŐL TENNI azt, ami folyik a NER köreiben, annak ANNYI MEG EGY BAMBI!
.
Azért gáz az, hogy ORSZÁG, VILÁG TUDJA, LÁTJA, hogy milyen módon ROMBOLJA LE mindazt, amit az eleink kiharcoltak (alapjogok, sajtószabadság, stb. stb.)
.
Egy kis szelvény abból, hogy a NAPNÁL IS VILÁGOSABB az, ami Orbanisztánban TABU!
.
Bartus László:Ti az ördög atyától valók vagytok
nepszava.us/bartus-laszlo-ti-az-ordog-atyatol-valok-vagytok/
.
Részlet a cikkből:
.
""""Mivel a Fidesz eljátssza, hogy Magyarországon demokrácia van, Németh Szilárdot, Orbánt és a Fideszt minden alkalommal fel kellene jelenteni, amikor bármilyen törvényes ellenzéki vagy parlamenti vagy civil megnyilvánulást, s a sajtó tevékenységét Sorosnak tulajdonítja, vele azonosítja, vagy azt állítja, hogy Soros tette, amit ők tettek."""""""
.
A mély forrong, IDŐVEL KITÖR, mint a vulkán!!!
.
Ezek a SE NEM FIATALOK, SE NEM DEMOKRATÁK meddig RÁZHATJÁK RONGYOT???
.
Sok, sok TIFANI KELLENE a NERBŐL, akik NEM TŰRIK EZT A VISZONYLAGOS, lenyúlós DEMOKRÁCIÁT, nem hajlandó cinkostársnak lenni!!!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.