"Nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem választásokat, azokat pedig még nem nyertük meg" – ünnepi interjút adott a Magyar Időknek Kövér László házelnök. 

Kövér: a rendszerváltás óta ez a legsikeresebb kormányciklus
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Az Országgyűlés elnöke, a Fidesz alapító tagja hangsúlyozta: "saját táborunknak egy pillanatig sem szabad azt éreznie, hogy már megnyertük a választást". Tanulva 2002-ből, fel kell venni a kesztyűt minden egyes támadás esetén – tette hozzá.

Kövér László kijelentette,

az Európai Unió hosszú távú fennmaradására nem kötne fogadásokat.

Kifejtette: "a kvótaperben kizárólag az egyértelmű jogi helyzet semmibevételével hozhatnak Magyarország és Szlovákia számára kedvezőtlen ítéletet, mégis ez valószínűsíthető".

Az elmaradhatatlan sorosozás

Soros Györgyről azt mondta, senki nem gondolhatja komolyan, hogy egyedül ő mozgatja a világ történéseit. "Ő a világ legismertebb, jelenlegi tudásunk szerint legnagyobb befolyású és óriási pénzeszköz felett rendelkező szereplője a háttérhatalomnak". A háttérhatalom "legfontosabb jellemzője, hogy rejtőzködik, és csak annyira fedi fel magát, amennyire céljai megvalósításához szükséges" – fejtette ki.

Simicskát nem szabad lebecsülni, de...

Arra a kérdésre, hogy a 2018-as országgyűlési választási kampányt mennyiben befolyásolja az a tény, hogy egy nagyvállalkozó, Simicska Lajos nyíltan beállt az egyik ellenzéki párt, a Jobbik mögé, így válaszolt: "egykor volt harcostársunkat nem akarom lebecsülni, de vannak nála nagyobb szereplők is az ellenzéki oldalon, például ne feledkezzünk meg a már említett Soros Györgyről". Hangsúlyozta: "a magyar történelemben mindig is voltak, és ma is vannak olyan emberek, politikai csoportosulások, akiknek a fejében és lelkivilágában, politikai programjában, ideológiájában a nemzet mint közösség nem jelent semmit".

Kövér azt is kifejtette, hogy hét év alatt a kormány visszahozta az országot az összeomlás széléről. A 2014 óta eltelt több mint három esztendőről pedig azt mondta, hogy a rendszerváltoztatás óta

ez volt a legsikeresebb kormányzati ciklus.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Igaza van, ennyit még egy politikai erőnek sem sikerült ellopni. Úgy fosztják ki a népet, hogy
annak egy része tapsikol örömében. Skandalum.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Csizmás Kond
Ne hazudj,mert nem úgy kezdődött,hanem militärszövetséggel,majd
az atomegyezménnyel,majd a szén-és vasmegállapodással stb.lépésről lé-
pésre! Ne fáradj barom,inkább olvass! :--((
kukac50
lopásban és a Nép elnyomásában butításában igen!
bence
A neandervölgyi ősember , professzor volt ehhez a baromhoz képest !
kokopelli
@bence: azért nem válaszól a tetves tekergő háziállat! :--))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.