Gyurcsány Ferenc persze éppúgy hazaáruló, mint az összes álellenzéki kollaboráns párt és vezetője, aki részt vesz egy törvénytelen hatalom által kiírt hamis és csaló választáson, és ezzel pénzért legitimálja Orbán rendszerét és a népakarat hamis látszatát kölcsönzi neki. A hazaárulók között is vannak azonban különbségek. Ezt főleg azóta érezzük egyre jobban, mióta megjelent a Momentum, mert azért őket például Gyurcsánnyal egy lapon emlegetni egyenlő lenne a megbolondulással. Aki ezt tenné, akár be is léphetne a Momentumba. Ehhez képest olvasni azt, hogy ezek a suttyók nem akarják “összegyurcsányozni” magukat, miközben minden további nélkül “összeorbánozzák” magukat azzal, hogy a rendszere része és támogatói lettek, mivelhogy azt törvényesnek és legitimnek ismerik el, enyhén szólva is súlyos elmezavarra utal. Nem beszélve arról, hogy demokratikusnak nevezik magukat egy ilyen, mindent elárasztó gyűlölettel, amit az “összegyurcsányozás” jelent.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Bartus Lászlónak igaza van, kiismerte a Momentumot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
" amikor ebben az országban volt egy demokrácia. "
...mert bartus úrnak az lenne a demokratikus, hogy ne magát mérettesse meg valaki hanem összefogva álljanak neki valakinek, hogy a végén egymást tépjék szét...
...szerencsére távolról süketel...
Peller Anikó
Anyád a hazaáruló aki nem hajlandó önként megdögleni és ezzel legalulitimája a regnáló pó gekkópártot. A többi stimmel.
CsipkeRózsa
Bartus Lászlónak igaza van, kiismerte a Momentumot.
Equus
"Gyurcsány Ferenc persze éppúgy hazaáruló, mint az összes álellenzéki kollaboráns párt és vezetője, aki részt vesz egy törvénytelen hatalom által kiírt hamis és csaló választáson"

Jesszus fasza! Átugat a kutya másik utcából, h nem kellene nekem macska. Nem jön segíteni megfogni, de megmondja, milyen hülye vok. Ezt a bartust vagy mit egy éve, h olvastam és a förmedvényeit is. Hát ez súrolja bajerzsolti színvonalát csak nem kapott még vaskeresztet.
Nem vok mazochista, ezért is nem olvasok többet tőle. Ha benyomok egy Stolichnayát vagy egy házipáleszt, attól okosabb leszek és nem ideges.
A Momentummal nem mondott nagy újságot... akinek szemei vagynak, látják, akiknek fülei vagynak hallják (free by Biblia) - a Momentum a fidesz leányvállalata. Alapításának célja: az ellenzék egységességének megtörése.
Hülye magyarok meg ballagnak a vágóhídra, bégetés nélkül.
tudode
Meg van zavarodva az az ország, amely ÉLETTAPASZTALAT NÉLKÜL bizalmat ad bármely párt számára.
-
Úgy elszemtelenedtek a VOLT FIATAL DEMOKRATÁK a pénz-, és hatalom mámorukban, hogy POFÁTLANUL, miközben ott meresztették a nemi szervüket az előző turnus HONATYÁI-, ANYÁI
.
Kivették az alkotmányból a Horn Gyula négyötödös szabályát
www.vg.hu/kozelet/politika/kivettek-az-alkotmanybol-a-horn-gyula-negyotodos-szabalyat-318855/
(...) """""Az alkotmánybírákat jelölő bizottságról szóló törvénytervezetbe a Fidesz belevett egy teljesen más módosító javaslatot is: kivették az alkotmányból a Horn Gyula által betett négyötödös szabályt, amely szerint az új alkotmány előkészítésének szabályairól szóló országgyűlési határozat elfogadásához az országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges. Már nem. Hivatalossá vált az is, hogy június 29-30-án lesz az államfőválasztás."""" (...)
.
Ebből következően előfordulhat, hogy beteljesedik a POLITIKAI KALANDOR JÓSLATA, miszerint
.
"Interjú" Orbán Viktor miniszterelnökkel (röviditett változat)
www.youtube.com/watch?v=EutTKVSWHOU&t=6s
.
És
.
Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2014
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
KIT IS TERHEL A FELELŐSSÉG ORR-BÁN BÁN???
.
Már 1989-ben is úgy duzzogott
.
HA NEM NYERÜNK, HAZAMEGYEK ÉS KITÖRLÖM A FENEKEMET AZ ALKOTMÁNNYAL!
.
És mit ad Isten, 27 éve TÖRÖLGETI AZ ALAPJOGOKAT, VISZNEK MINDENT, és semmi nem elég.
MÉG NÉGY ÉVET SZÁNDÉKOZNAK ÉLŐSKÖDNI!!!
.
Alávaló FideSS maffia!
bencemacska
Hát a soproni nyilatkozatát olvasva az én kezem is viszketett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.