A legfrissebb közvélemény kutatás arra volt kíváncsi, a magyar embereknek mennyire tetszik az, hogy a Fidesz határon túl is rengeteget költekezik. Az eredmény megdöbbentő a Fidesz számára. A válaszadók nagyobb része nem ért egyet azzal, hogy a Fidesz több száz milliárd forinttal támogatja a határon túli magyarokat, hisz szerintük itthon is lenne bőven olyan terület, aminek pénzre lenne szüksége. A magyarok több mint 53%-a nem ért egyet a kormánnyal a külhoniak támogatását illetően. Míg korábban a Fidesz táborán belül nagy volt az egyetértés, most ez is megbomlani látszik. Pártszimpatizánsok tekintetében a fideszesek 29%-a már nem tartja helyesnek a kormány hasonló intézkedéseit. Más pártoknál sem túl nagy sikernek örvend a külhoni támogatás. Az MSZP 20% míg a Jobbik szimpatizánsok 37%-a valamint a pártoktól független szavazók 35%-a ért csak egyet a jelenlegi kormány határon túli költekezésével.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Csak a fidesz!
Tehet bármit, a hívek akkor is rá fognak szavazni. Szerintük akkor is a fideszre kell szavazni, ha majd érzik is, hogy ez már sok!
Peller Anikó
@Cefi: Kettőőt ? Fideszközeli ágibarátom bennfenetes információkra hivatkozva megsúgta, hogy mire odaérünk már tízet fog érni.
Cefi
@Peller Anikó: Sajnos igazad van. Bár úgy erzem, eddig is így szàmolták. Lassan úgy érzem, ukrajna és erdély gyarmata vagyunk.
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: És mostmár a vajdaság is. Lehet hogy nem polgárháború dönti meg a csutivarangxot, hsnem a környező országok úgy, hogy bedarálják és sóval beszántják a nemzeti területet?
Cefi
"Amíg nem ébrednek öntudatra, nem fognak fellázadni, s amíg fel nem lázadtak, nem ébredhetnek öntudatra."
(Orwell-1984)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.