Őrizetbe vették M. Richárdot, a május közepén, a XIII. kerületi Dózsa György úton történt halálos baleset okozóját – közölte a rendőrség szombaton honlapján.

Őrizetbe vették a Dózsa György úti halálos baleset okozóját
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében felidézte: május 15-én délután két gépjármű ütközött össze a Dózsa György úton, majd az egyik autó a közeli autóbuszmegállóba csapódott. A baleset következtében egy 23 éves budapesti férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházba szállítását követően életét veszítette. Két ember súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg.

A BRFK halált okozó közúti baleset okozásának gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A beszerzett bizonyítékok, szakértői vélemények alapján megalapozottá vált, hogy a bűncselekmény elkövetésével M. Richárd gyanúsítható. A férfit szombat délután előállították. Gyanúsítotti kihallgatását követően, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását – olvasható a rendőrségi közleményben.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jó reggelt, pintérek, ami azt illeti, nem vagytok egy kapkodó idegbeteg társulat! Vagy csak ennyit fizetett ki előre a csóka?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."Őrizetbe vették a Dózsa György úti halálos baleset okozóját"...

már üzent a haveroknak...hogy szorongassanak meg valakit..aztán már mehet is a strandra.
sokanvagyunk
Szerintem valamit félreírtak... - ő kísért be két rendőrt. :)
nezelodo
Na ez kinek a strómanjaként üzemelteti az őrző védő cégét? Aki eltalálja, nyerhet egy hangszórót!
namihami
Máris? Hova ez az eszehagyott rohanás?
Szóljon már valaki a Pintyérnek, hogy: ""Hamar munka sose jó. ""
qxy
A fotó alapján nem egy " Lakatos Kolompár Renaldó volt.
Vagyis, ha van hátszele, akkor a halott még ki is fizetheti a kárt ami a kocsival történt. Éljem Magyarország és annak törvénye.
Szegeden is volt egy ilyen eset 16 éves kölök, kabrió mercivel és durr két gyerek. Kiszállt a gyerek és azt mondta .-" Ez így sikerült" és el akart menni . Félválról meg azt mondta. Mutter vesz másikat . Ja a mutter nyugdíjjas volt özvegy. A férje politikus volt aki sikkasztott kurva sokat a pénz nem lett meg,Hogy megúszta? A két gyerek ,az,,,, nem.
papa.49
Azóta már régen kint van és természetesen vezet is a tetű !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.