Őrizetbe vették M. Richárdot, a május közepén, a XIII. kerületi Dózsa György úton történt halálos baleset okozóját – közölte a rendőrség szombaton honlapján.

Őrizetbe vették a Dózsa György úti halálos baleset okozóját
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében felidézte: május 15-én délután két gépjármű ütközött össze a Dózsa György úton, majd az egyik autó a közeli autóbuszmegállóba csapódott. A baleset következtében egy 23 éves budapesti férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházba szállítását követően életét veszítette. Két ember súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg.

A BRFK halált okozó közúti baleset okozásának gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A beszerzett bizonyítékok, szakértői vélemények alapján megalapozottá vált, hogy a bűncselekmény elkövetésével M. Richárd gyanúsítható. A férfit szombat délután előállították. Gyanúsítotti kihallgatását követően, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását – olvasható a rendőrségi közleményben.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jó reggelt, pintérek, ami azt illeti, nem vagytok egy kapkodó idegbeteg társulat! Vagy csak ennyit fizetett ki előre a csóka?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Jó reggelt, pintérek, ami azt illeti, nem vagytok egy kapkodó idegbeteg társulat! Vagy csak ennyit fizetett ki előre a csóka?
human
No lássuk, hogy az ügyészség hogy próbálja majd minimalizálni a büntetést.
Equus
hát... az őrizetbe vétel egyik feltétele az előzetes letartóztatás valamelyik oknának fennállása. Ennyi idő elteltével... hát ügyész legyen a talpán, aki alapos indokkal kéri az előzetest... Ebből még a 3. éves joghallgató is kihozza a komát.
Semmi más, csak a rozsdás mentegomb fényezése.
volvós
Ez aztán a gyorsaság a rendőrség részéről ...
vajon mijaf@sz tartott ilyen sokáig ???
Talán a korrupt pénz újraszámolása ?
human
@Equus: Tehát hétfőn már szabadlábon lesz.
lampa laz
Azért kapták meg a rendőrök, mert kubatovnál most járt le a szerződése.
Sámannus
Kerülgetni kell a sok g.cit. Azé nem siettek. Akit akarnak azt bornyú kötélen vezetnek.
Ezt még kifogják adni valamelyik diktatúrának, mert ott tilosban parkolt.
papa.49
Most augusztus vége van éppen időben léptek a söndörök )))))))))))))))))))
karma1
@papa.49: @Sámannus: @human: @quadrocopter: @Equus: Ez a csoka mar el volt kapva rendorileg, mert onnan (is) lehetett tudni, hogy eppen nem vezethette volna ezt az autot (meg semmilyen masikat sem), hogy eppen komoly vizsgalat van ellene folyamatban, de nem sokkal kesobb (egy -ket het mulva , mar nem emlekszem pontosan), ki is engedtek.
Ugy latszik, mostanra allapitotta meg az alapos vizsgalat, hogy az illeto kiloheto, senkinek nem fogjak az erdekeit serteni, nem tud kopni senkire sem semmilyen fontos adatot, oszt jonapot.

Most majd jon a poltpetya, ejnye-ejnyezik egyet, bevonja fel evre a jogsijat, kap egy penzbuntit ugy 2-300 000 forint ertekben, oszt el van boronalva az ugy,...
Csodalkoznek, ha maskepp lenne...
Az aldozatok csaladjanak meg coki...Marmint sintersanya es a politikusok reszerol...
dr. prédikátor
Na még jó hogy nem feledkeztek meg róla!!!Már azt hittem hogy le is töltötte a kiszabott büntetését!A geci hónapokon keresztül itt rontotta a levegőt, száguldozott.!!!
wpym
Megneztem a kepeket errol fickorol: meg fenyes nappal sem szivesen talakoznek ossze vele az utcan. Ranezesre 50000000 ev fegyhaz!!!
maci0427
A " Szándékosan " kigyúrt emberkéknek életeleme az erőszak,a magamutogatás, az én mindent megtehetek és megvehetek jelszó és még lehetne sorolni ! De eljön az idő,amikor ez a kigyúrás visszaüt az egészségi állapotában , de az életvitele már addig is romokban van és közutálatnak örvendenek, csak a félelemkeltéseik miatt érnek el valamit is ! Megvetendőek és szánalmasak ! Ennél az esetnél egyértelmű volt az ő felelőssége ! Közlekedésben nem erény-előny a fentebb megemlített magatartási forma !
Lepényleső
Az autó lett volna olyan gyors mint a rendőrség?
wagabund
..."Őrizetbe vették a Dózsa György úti halálos baleset okozóját"...

már üzent a haveroknak...hogy szorongassanak meg valakit..aztán már mehet is a strandra.
sokanvagyunk
Szerintem valamit félreírtak... - ő kísért be két rendőrt. :)
nezelodo
Na ez kinek a strómanjaként üzemelteti az őrző védő cégét? Aki eltalálja, nyerhet egy hangszórót!
namihami
Máris? Hova ez az eszehagyott rohanás?
Szóljon már valaki a Pintyérnek, hogy: ""Hamar munka sose jó. ""
qxy
A fotó alapján nem egy " Lakatos Kolompár Renaldó volt.
Vagyis, ha van hátszele, akkor a halott még ki is fizetheti a kárt ami a kocsival történt. Éljem Magyarország és annak törvénye.
Szegeden is volt egy ilyen eset 16 éves kölök, kabrió mercivel és durr két gyerek. Kiszállt a gyerek és azt mondta .-" Ez így sikerült" és el akart menni . Félválról meg azt mondta. Mutter vesz másikat . Ja a mutter nyugdíjjas volt özvegy. A férje politikus volt aki sikkasztott kurva sokat a pénz nem lett meg,Hogy megúszta? A két gyerek ,az,,,, nem.
papa.49
Azóta már régen kint van és természetesen vezet is a tetű !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.