Európa az európaiaké, Magyarország pedig a magyaroké, a törvényeket és szokásokat tiszteletben tartó, azokat magukénak valló békés embereké – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Hódmezővásárhelyen.

 Lázár: Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké
Fotó: MTI/Kovács Attila

Ma már nem meri tagadni senki sem, hogy Európa az oszmán hódítás óta a legnagyobb veszélybe került – mondta Lázár János a hódmezővásárhelyi önkormányzat Szent István király tiszteletére rendezett ünnepségén. Hozzátette: dél-kelet felől irtózatos embertömegek indultak meg Európa felé.

Ezeréves államiságunk kötelességünké teszi azt, hogy a kontinens jövőjéről szóló vitákban hallassuk hangunkat – közölte a térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus.

A liberális álláspont szerint mindegy ki lakja Európát, csak a gazdasági szempontból szükséges létszám meglegyen. A legszélsőségesebb liberális válasz szerint a jövevényeknek még az európai szokásokat sem kell átvenniük vagy tisztelniük, minden alkalmazkodási kényszer nélkül megtarthatják, sőt terjeszthetik saját meggyőződésüket – fejtette ki a miniszter. Ez a radikálisan liberális válasz az elmúlt években több tucat alkalommal, gyakran tragikus módon vallott kudarcot Brüsszeltől kezdve Londonon vagy Párizson át a legutóbbi napokban Barcelonáig – fűzte hozzá.

Lázár János hangsúlyozta, az emberek többsége egyetért azzal, hogy Európa vezetőinek már régen nem a migránsok elosztásának módján kellene a fejüket törni, hanem azon, hogyan lehetne a kontinens megszállásának véget vetni. Különben néhány emberöltő alatt hátrányos helyzetű kisebbséggé válunk saját hazánkban, sőt a saját kontinensünkön – mondta.

A miniszter leszögezte, a migráció a népesség fogyására nem adhat választ, legfeljebb a multinacionális nagytőke munkaerőhiányára kínálhat megoldást. Európa azonban nem egy multinacionális cég, hanem kultúra, életforma, identitás, hit, gondolat.

A politikus rámutatott, a magyar kormány volt az első, amely a megmaradás politikáját a nemzetállami szintről összeurópai szintre emelte. Egyre többen látják úgy, hogy ez helyes válasz lehet Európa történelmi kihívásaira.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Lázár: Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké.

Akkor miért nem húzol el innen a kurva tripperes anyádhoz moszkvába te fasszopó gyökér?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Lázár: Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké.

Akkor miért nem húzol el innen a kurva tripperes anyádhoz moszkvába te fasszopó gyökér?
peterkelemen
Európa azóta van veszélybe, hogy a színre lépett Orbán és bűnbandája, akik folyamatosan lábbal tapossák az európai értékeket és fosztogatják a magyar és európai adófizetők pénzeit.
mackoka46
Ezek az aljas senkiházik akarják megszabni ki a magyar és ki az európai.
Equus
Hódmezővásárhely meg a lázároké, oszt kuss vagy jönnek a hajdúk.
Sámannus
Janó ha magyar vagy akkor miért kell nektek meglopni az országot?
solidedge
Magyarország most a Fideszé. Bukásuk után ismét Európáé lesz.
lampa laz
Mi van, hülye gyerek, önálló földrész lett Magyarország? Mióta nem tartozunk Európához?
lusta
Nagy kérdés. Ki a magyar? Aki annak vallja magát, vagy aki Árpádig visszavezeti a családfáját (qurva nehéz lesz)?
Nessy
Az uniós pénz meg az európaiaké, ergo semmi közünk hozzá! vagy már loptatok annyit, hogy utánatok a vízözön?
Egyelőre ti"áruljátok" a magyar letelepedési lehetőséget magas kamatra boldog boldogtalannak! Ti veszitek a szomszédba a szavazatokat a mi pénzünkért! Bárki lehet kettős állampolgár! Lényeg, hogy rátok szavazzon, függetlenűl attól, hol él! Magyarország a Fideszé és a pénzért á szavazóké, nem a normális magyar embereké immár sok éve!
RonaGyuri
Okkal és joggal, de nem neki kellene fírtatnia

A derék Lézer Jankó a hódmezővásárhelyi Szent István-ünnepségén „élt abbéli kötelezettségével, hogy hallatta a hangját”

A Miniszterelnökséget vezető miniszter sok egyéb hangzatos szólamként is baromság közepette olyanokat tudott mondani, hogy:
„Európa az európaiaké, Magyarország pedig a magyaroké, a törvényeket és szokásokat tiszteletben tartó, azokat magukénak valló békés embereké”. Nos mint tudjuk ártunk és qurmányunk nem csak hogy szinte ötletszerűen – vélt és valódi pillanatnyi érdekeik szerint –változtatgatják az ország törvényeit, ami már magában sem a tisztelet jele, de az EU (ahová bepitiztük magunkat) törvényeire egyenesen nagy ívben tesznek.
Majd nehezményezte, hogy szerinte „a liberális álláspont szerint mindegy ki lakja Európát, csak a gazdasági szempontból szükséges létszám meglegyen. A legszélsőségesebb liberális válasz szerint a jövevényeknek még az európai szokásokat sem kell átvenniük vagy tisztelniük, minden alkalmazkodási kényszer nélkül megtarthatják, sőt terjeszthetik saját meggyőződésüket”. Nos egész jól körbeírta az EU vezetés egyik legnagyobb problémáját, nevezetesen, hogy kellő körültekintés nélkül – ártsd túlságosan liberális módón – engedtek be soraikban ilyen gátlástalan trógerokat, amely módón mi viselkedünk.
S a derék fityesznyik jobban tenné, ha imádkozna azon, hogy ne legyen úgy, hogy „egyre többen látják, hogy mi helyes válasz Európa történelmi kihívásaira.”! =))
Kookas
@lusta: aki nemzetesnek vallja magát eccerűen cidesszesnek no azok a tajt magyarok!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.