Nem véletlen, hogy Orbán Viktor igyekszik fenntartani a nyitott határokat, ameddig csak lehet. Akik Lázárnak tapsikálnak, azok talán egyszer ezt a szempontot is mérlegelhetnék. Ahogy azt is, hogy milyen keresztény-konzervativizmus az, amelyik a keresztény menekültek elől is lezárja a határokat. Amely megoldás az állítólag keresztény Harrach szerint teljesen rendben levő keresztény cselekedet. Az, hogy szembe megy Jézus tanításával? Az, hogy szembemegy I. István intelmeivel? Valamint a pápával? Na és. Magyarország egy olyan unortodox keresztény ország, ahol a kereszténység ilyen. Ahogy sok minden más is. A statisztikákban, a szónoklatokban minden, a szegénység, az oktatás, a gyermekek jogai, és minden más is, rendben van. A többi? Néma csend. S maholnap talán hullaszag.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Koszi a cikket... Nagyon igaz, mint mindig...
Es ha belegondolunk, hogy Ratzinger lemondasa utan sokaig erdo peter volt a a 4-es listan, akik kozul az uj papat lehetett volna valasztani...?
Hat beleborzongok, mi lett volna itt, ha o a papa...
Talan akkor beteljesedett volna Nostradamus joslata, miszerint o lett volna a papasag utolso tisztsegviseloje (nana', hiszen az o papasaganak koze nem lett volna a keresztenyseghez, anelkul pedig nem megy...:o(((( ).

Katasztrofalis a helyzet, minden szinten...:o(((
GeoCravker
@karma1: Kis kiigazítás
mult-kor.hu/20130214_mirol_szol_malakias_joslata
nem Nostradamus

Erdővel az egész katolicizmus rosszul járt volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.