Hárommilliárdba kerül az úgynevezett elvonulási központ.

A pénteki Magyar Közlöny tanúsága szerint a kormány stratégiai fejlesztési tervet fogadott el a Dunakanyarról – ebben szerepel a spirituális elvonulási központ létesítése a Pilisben. Erre 3 milliárd forintot szánnak – írta az RTL Híradójára hivatkozva hvg.hu.

Az elvonulási központ terve annyira titkos, hogy még a Dunakanyarban élő Hollik István KDNP-s politikus sem ismeri a beruházás részleteit, de örül a beruházásnak.

Az RTL Híradó stábja szerette volna megtudni, pontosan mi lesz ez, de Magyar Turisztikai Ügynökség későbbre ígért tájékoztatást.

További részletek és a videó itt.

Címlapkép: Youtube

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
"Az elvonulási központ terve annyira titkos, hogy még a Dunakanyarban élő Hollik István KDNP-s politikus sem ismeri a beruházás részleteit, de örül a beruházásnak."

Na ezt hívják idiótának.

Nem tudom miért, de eszembe jutott a Luxusbunker című film...
papa.49
Majd oda lesznek bezárva az összes tetves fütyiszes !!!
magyarbakancs
Spirituális elvonulási központ.
Kinek a ,zanzásitott agyvelejéből pattant ki ez a terv.?
Vagy ez is egy pénz lenyúlási türk.? Borzalmas ez az egész .
lampa laz
Budavári sasfészektől a pilisi bunkerig...
qxy
Remélem az első program,
Minden jós, és annak fiai, a " Jós kák, meg hókuszpókok, Csiribá, és neje, Csiriné, Táltosok és annak fiai, . Azért jön össze hogy meg védje mind azoktól akik ártó szándékkal vannak a Magyar nép ellen.
Az eredmény,.- Fél ország csomagol és megy a picsába.
nyanya001
Ott lopnak csalnak hazudnak ahol érik !
Gyomorforgató gazemberek gyülevész bandája és ezek pofáznak Isten, haza, család...
hát megérettek mind egytől egyig az akasztófára !
Veleda
Egyesek még azt is tudni vélik, hogy az egyik piramis jellegű hegyben van Attila sírja elrejtve. Nem úgy, ahogy eddig tudtuk, a Tisza egyik holtágába.
simmering73
Nem ismeri a beruházás részleteit, de örül, hogy beruháznak. Mindegy hogy mit, csak ruházzanak be. Téged kéne megruházni te szerencsétlen marha.
szép új világ
Az ott élő Hollik sem ismeri a beruházás részleteit, de örül neki! Ez jellemzi leginkább a seggnyaló, idióta megélhetési fidesznyikeket!
Nessy
Azért így választás előtt elvonulhatnának meditálni, és csendben maradni! Legalább addig sem beszélnének orbitális szamárságokat, és nem lopnának, legfeljebb egymástól!
qxy
@Veleda: Tudod az is ciki hogy ami Szerbiában van 2 ezer évvel régebbi mint az Egyiptomi és írás jelek vannak benne .
agnes200
Hány ősfát fognak emiatt kivágni?
És miért közpénzen kell meditálni?
És a keresztény egyházfők mit szólnak hozzá?
Tudom, a dalai láma kb. egy éve itt járt és meglátogatta Dobogókőt, mert állítólag ott extra nagy a Föld jótékony energiája. Ez kell orbánnak? Mindent maguknak akarnak kisajátítani? Nekem ez undorító. Van ott hotel, el lehet oda menni nyaralni egyedül, vagy családostul ... nem kerül olyan nagyon sokba. Minek kell természetet rombolni és saját milliárdos beruházást csinálni közpénzen?
Rombolás, rombolás, rombolás... kapzsiság, kapzsiság, kapzsiság... önzés, önzés, önzés... ez orbán és csapata.
Macskaszem
Mindegy mi, és miért, csak épüljön és jó nagy legyen, hogy sokat lehessen belőle lopni.
Zeta
Csodálatos! Amit el lehet rontani, bármilyen beavatkozással, azt elrontják.
A Magyar Turisztikai Ügynökség kesőbb ad tájékoztatást!
Inkább mar is tiltakoznia kellene. Vagy Mészi Lölőnek kell a Pilis, a Dunakanyar, röviden , minden is!
justhpeter
@Macskaszem: A legjobban látod a helyzetet. Pont erről van szó, valamelyik havernak kell egy kis zsebpénz.
papa.49
Bezárjuk őket a központjukba és a kulcsot elássuk több kilométer mélyre, soha többé egyet se lássunk belőlük )))))))))))))))))
Rockxy
Ez már a katolicizmus végének leglátványosabb kezdete.
Remény arra, hogy a vatikáni befolyás alól kikerüljön az ország.
Tudom, sokan vannak akinek ez nem tetszik, mert számukra fontosabb, hogy a többezer éves szokások beledöngöljenek minket a múlt sarába.
Béke! :)
Grafix69
Volt a németeknek is a 2. Világháború idején ilyen spirituális központjuk ( mondjuk nálunk is ugrált már Sámán a Szent Korona előtt a parlamentbe ) hiszen erősen hittek az ezoterikában . Rengeteg pénzt áldoztak a spirituális dolgokra , főleg a nagy nemzeti tudat , a nemzeti szocialista germán őst keresték. ( Mondjuk ezek is keresték már Viktorka őseit a nagy Tadzsigisztánba , Szargyártó meg Tunguz földön próbálta megtalálni a leszármazottait , nem Európába.:))) Na vissza kanyarodva a német nemzeti tudathoz , külön spirituális államtitkára is volt a bazi nagy áltudományos erőlködésnek nevezetesen Heinrich Himmler , aki még egy német kastélyt is berendeztetett a szeánszokra , ahol még a kerek asztal lovagjai is beszélgethettek a Jézus szívét átdöfő dárda hol létéről. Nálunk is van ilyen poszt , csak nálunk bazi nagy keresztény hazugságokba van csomagolva reverendába Semilyen Zsolt , aki ha nem is a lándzsát de legalább Krisztus szent grálját keresi a szavazatok mellett Erdélyben és a Vajdaságban , néha lovon , gondolom azért mert fentről jobban tudja az utolsó kenetet feladni. Nem v életlenül hasonlítom a magyar kormányt a volt fasiszta kormányhoz , mert ennyi hasonlóság biztosan csak a képzelet szüleménye . A Nemzeti Együttműködés és a Nemzeti Szocializmus sajna egy tőről fakad , csak még nem merik kimondani . Központosított államilag irányított hivatalok, bíróságok , újság, média , iskolák beszervezése , tananyag átformálása, történelem hamisítás , bűnbak keresése , uszítás egy bizonyos népcsoport ellen ( EU ) , lejárató propaganda ( külön propaganda miniszter , Rogán itt , ott meg Göbbels ) Ezeket nem én találtam ki , ezek tények , és még lesz sok - sok ilyen sajnos.
Nessy
Képzeljétek el, ha hazánk nagy fiai nem tudnának hetekig ostobaságokat nyilatkozni!
hetöndöe
Qrbán Gáspár lesz a szentatya?Vajon mennyi állami apanázst fog kapni ez a "történelmi egyház"?:-)
bakegya
Öngondoskodás ZEMBEREK-én csakkk önkielégítő kitartottaknak hívom ezeket a helyeket Magyarország legjobban fizetettjei mára már a szakmunkásképzett-de hellyel közzel érettségizett ASZTROFÓBIÁSOK kígyófészkei-NYÍLT KIKÉPZŐ KÖZPONTOK,nem kisebb nevekkel,mint EINSTEIN-ÉS FILOZÓFUS ARANYKÖPÉSEIVEL,DE MÁR BIBLIAI MEGKÖZELÍTÉSSEL IS OKÍTJÁK A HÍVEKET.Mért ne lenne ilyen aktív pihentető központ is JÓPÉNZÉRT,HA VALAKINEK EZ KELL és KELL,HATÁRTALANUL!!!-kérdezze meg orvosát gyógyszerészét,védőnőjét-!!!- ami nincs is,de nagyon fontos,nem értitek,majd megértitek,de nagggyon ,naggyon fontos FIZETETT KURMÁNYPROGRAM!!!-D...
tudode
Elgondolkoztató az, hogy ugyan nem sikerült a HALÁLBÜNTETÉST BEVEZETNI, de a világháló megörökítette azt, hogy AKI NEM HAJLANDÓ ELEGET TENNI a NEMZETMENTŐ óhajának, annak ANNYI!
.
Egy két HOMÁLYOS HALÁLESET, amelyeket NARANCSOS KÖD FED:
.
Például az NFÜ softver megkapareríntása:
.
Szombaton aláírta, amit soha nem akart, másnap meghalt a pályázati szoftver volt jogtulajdonosa
444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja

""""" Vasárnap elhunyt Komáromi András üzletember, a Welt 2000 Kft. volt tulajdonosa. Szombatig jogtulajdonosa volt a cég legfontosabb termékének, az EMIR-nek. Ez az a szoftver, amelyik Magyarország EU-csatlakozása óta kezeli a brüsszeli pénzek pályáztatását és elosztását. Komáromi nem volt beteg, 47 éves volt. """"""
.
Az NFÜ a nagyközönség számára NYILVÁNOS VOLT!
A mostani EU-s pályázatok nem.
Azért fordulhat elő az, hogy többek között SPIRITUÁLIS KÖZPONTOT, és egyebeket lehetséges KÉZEN KÖZÖN pályázni (nem jelszavas, hanem személyre szabható pályázatok sokasága).!!!
.
Oszt EGYEBEK többek között
.
Tisztázatlan körülmények között – Váradi András halála
magyarnarancs.hu/belpol/tisztazatlan-korulmenyek-kozott-94629
.Rendőrautóban lett rosszul és meghalt Welsz Tamás
nol.hu/belfold/egy-rendorautoban-halt-meg-welsz-tamas-1451329
,
Az sem semmi, hogy MINDEN BAROMSÁGRA VAN LÓVÉ, de a RÁKOS BETEGEKRE AZ ÁLLAM MONDHATJA KI A VÉGÍTÉLETET!!!
.
RémeSS FideSS SSzekta!
agnes200
Megéül ez az izé állami pénzen... aztán kell hozzá eg állami vállalat, ami üzemelteti, aztán bejelentik, hogy nem is kell, privatizálni fogják és csiribí-csiribá, mészáros lőrincnek lesz egy klassz luxushotelje a Pilisben!
CsipkeRózsa
A Felháznak még nem épült semmi, Orbán Gáspár is szeret meditálni követőivel.
papa.49
@tudode: Nagyon sok a ,,véletlen,, én legalábbis úgy gondolom !!!
bakegya
@papa.49: sokkolva tartanak minket egyre másra fogva-CSAKKK A FÉNYETETŐK SZAPORODHATNAK...
papa.49
@bakegya: Engem ugyan nem mert átlátok rajtuk mint az ablaküvegen ...
bakegya
@tudode: a regnáló energetikai energiával orbánkormányzók nevezetes történelmi cselekedeteit kiválóan összefoglaltad-remélni tudom csakkk,dicső ügyészeinknek horgára akadnak!
papa.49
A csutigörény minden eddigi idióta történetéből beollóz néhány oldalt, így a saját stadion építést, most a titkos központot, és még mi jön ezután !!!
bakegya
@papa.49: mantra manna a FELHÁZI FÉNYETETŐKNEK A SOK KÉNYEZTETŐ KASTÉLY ÉS HOTEL-KASZINÓIK-KIKÖTŐIK,kempingek MELLÉ kül-és belügyesen is...most az asztrofóbiások lesznek kistafírozva a református egyházolás indíttatásából-a pápista pisták meg örülnek neki,ha leesik néhány krajcár nekik is a pörsölypénzből!NÁRCISZTIKUS KÉNYELEM JÁR NEKIK A 60-ÉVES TRÓNFOSZTOTTSÁGÉRT-minden szófosó ezt rinyálja a mészáros orsos orbán médiából reggeltől napestig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.