A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse rablás, súlyos testi sértés és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves vasmegyeri férfi ellen – írja a Police.hu.

A gyanúsított 2017. augusztus 18-án, pénteken bement egy 60 éves vasmegyeri férfi házába és pénzt követelt túle. A sértett erre nem volt hajlandó, ezért egy kést szorított a torkához, majd bántalmazni kezdte. A középkorú férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a földre esett és eszméletét vesztette.

Kishíján agyon vert egy férfit, aztán késsel hadonászott és balhézott

Kihallgatási csendélet PET-palackkal és faragott díszhordóval

Fotó: police.hu

A 19 éves férfi ezután átkutatta a házat, egy kést, valamint egy táskából készpénzt vett magához, és elmenekült a helyszínről.

Rövid idővel később Vasmegyer belterületén, az úttest közepén a megszerzett késsel hadonászva közlekedett, melynek során szóváltásba keveredett egy 28 éves helyi férfivel, aki nem tudott mellette elhaladni gépjárművel. A gyanúsított fenyegetően lépett fel vele szemben és továbbra is hadonászott a késsel, melyet a 28 éves férfi elvett tőle. Néhány órával később a gyanúsított a kés visszaszerzése érdekében megjelent a lakóháza előtt, ahol az otthon tartózkodó édesapját egy asztallábbal a kezében fenyegette meg.

A történtekről a sértettek csak másnap tettek bejelentést a rendőrségre. A bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták, a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatják.

(police.hu)

címlapkép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.