A magyarok a székelyföldi labdarúgó akadémia támogatásának se örülnek, és a kettős állampolgárok szavazati jogát is puszta voksvadászatnak tartják.

Nagyon kevesen értenek egyet a kettős állampolgárok szavazati jogával, és elképesztően sokan utálják, ahogy a kormány megkülönbözteti a határon túli magyarokat és külföldön dolgozó anyaországiakat – írja ajánlójában a Vasárnapi Hírek. A magyarok többségének esze ágában sincs megosztani adóforintjaikat a kettős állampolgárokkal, de pont semmi ráhatásuk a kormány magyarság-politikájára, ami, mint azt többségük is látja, csak voksvadászat.

 81 százalékunknál kiverte a biztosítékot, hogy a kormány milliárdokkal stafírozta ki a székelyföldi labdarúgó akadémiát – ezt a Publicus Intézet mérte a lap megbízásából végzett közvélemény-kutatásában. Sőt: ezt a húzást még a Fidesz-tábor sem vette be: a kormánypárti szimpatizánsok 63 százaléka úgy gondolja, hogy erre semmi szükség.

A friss Vasárnapi Hírek összeállításából megtudhatja még, hogy mennyire látják át a magyarok, hogy a kormány valójában miért olyan bőkezű a határon túli magyarokkal. A kutatás választ ad arra, hogy vajon mennyire toleráljuk ezt a költekezést és mennyire érezzük igazságoknak, hogy azok döntsék el a választást, akik nem fizetnek adót Magyarországon.

Címlapkép: Pixabay / Uello CC0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.