A magyarok a székelyföldi labdarúgó akadémia támogatásának se örülnek, és a kettős állampolgárok szavazati jogát is puszta voksvadászatnak tartják.

Nagyon kevesen értenek egyet a kettős állampolgárok szavazati jogával, és elképesztően sokan utálják, ahogy a kormány megkülönbözteti a határon túli magyarokat és külföldön dolgozó anyaországiakat – írja ajánlójában a Vasárnapi Hírek. A magyarok többségének esze ágában sincs megosztani adóforintjaikat a kettős állampolgárokkal, de pont semmi ráhatásuk a kormány magyarság-politikájára, ami, mint azt többségük is látja, csak voksvadászat.

 81 százalékunknál kiverte a biztosítékot, hogy a kormány milliárdokkal stafírozta ki a székelyföldi labdarúgó akadémiát – ezt a Publicus Intézet mérte a lap megbízásából végzett közvélemény-kutatásában. Sőt: ezt a húzást még a Fidesz-tábor sem vette be: a kormánypárti szimpatizánsok 63 százaléka úgy gondolja, hogy erre semmi szükség.

A friss Vasárnapi Hírek összeállításából megtudhatja még, hogy mennyire látják át a magyarok, hogy a kormány valójában miért olyan bőkezű a határon túli magyarokkal. A kutatás választ ad arra, hogy vajon mennyire toleráljuk ezt a költekezést és mennyire érezzük igazságoknak, hogy azok döntsék el a választást, akik nem fizetnek adót Magyarországon.

Címlapkép: Pixabay / Uello CC0

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Égbe kiálló skandalum és aljasság, hogy olyan személyek szavazhatnak, akik se tudója se látója az itt folyó maffia kormányzásról és a kormányzati terror akciókról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...ha nekem valami re nincs érven vagy ha van vagy csak kedvem van írogatni vagy akkármi...neked mi közöd hozzá ???
Az hogy te mit utálsz nem érdekel, viszont az, hogy minden utálatodat a hozzám intézett beírásaidban kezdted kifejteni az már engedélyt ad, hogy ugyanúgy válaszoljak mint ahogy te szólsz hozzám.
...és piszok...elmesélted mekkora ügynök felkutató voltál...kutasd ki ezt is
...és érzelem...szerintem nem az de mindenki maga tudja..
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Azért írogatok neked, mert Fideszes szimpatizáns vagy.
Kiállsz minden Fidesz intézkedés, beszéd mellett minden fajta kritika nélkül.
Vagy elvakultság, vagy takargatás. Igen felkutatom minden volt állampárti szart ki kiszolgálta a kommunistákat és most meg Fidesz seggnyaló. Ezek az igazi magyarok nem?
Csizmás Kond
@magyarbakancs: Ez a te meglátásod...de attól még nem így van. A kiállásom mindig a meglátásomom alapul. Itt a legtöbb cikk direkt úgy jelenik meg, hogy az észrevételek hasonlóak kell legyenek, ezért te mindenben pártoskodást vélsz felfedezni.
...és szólj ha eredményre jutottál...nagyon érdekelne.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: mindenben pártoskodás van.
Mert a rendszerünk amit te is támogatsz ,ezt csinálta.A politika a NER átszőtt mindent a Fidesz
Mert igaz magyar mind nem?
durbincs
na de mi lesz magukkal soros bérkommentelökkel ,hisz maguk közül senki nem él Magyarországon?_
,azt itt eszi a fene magukat napi 24 h-ba ,havi 4-6 ezer euoroért kb /1-2 milliöért huf-ért /
migráns simogatnak kilógó nyelvel ,ide nekünk, vigyék szépen , saját lakhelyükre őket,?
ja oda meg nem lehet,a fránya törvények miatt ? - csakis ide szép-hazánkba promoznák ,a kannibálokat ???
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...próbálj meg értékelés nélkül reagálni...nem tudod hogy én kit támogatok, ezért ne is állíts...ez így hülyeség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél